Η Jeep δίπλα στο Οff Road Τριάθλου

Πρωταγωβνιστεί το νέο Jeep Avenger

Η Jeep δίπλα στο  Οff Road Τριάθλου

Υποστηρίζοντας ενεργά τον ισχυρό δεσμό της με τους δραστήριους ανθρώπους που λατρεύουν τη φύση, η Jeep είναι χρυσός χορηγός στο 11ο XTERRA Greece | Vouliagmeni 2024 που θα διεξαχθεί μεταξύ 26 και 28 Απριλίου στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.Το XTERRA Greece | Vouliagmeni αποτελεί τη μοναδική διοργάνωση Οff Road Τριάθλου που γίνεται στη χώρα μας και για φέτος έχει επιλεγεί ως ένας από τους εφτά αγώνες σε ολόκληρο τον κόσμο που συναποτελούν το World Cup.

Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου (κατηγορία Elite) θα βρίσκονται μαζί μας, διεκδικώντας τίτλους, διακρίσεις και χρηματικά έπαθλα, ενώ δύο από αυτούς θα μετακινούνται με Jeep Avenger.
Πέραν όμως του αγώνα που απευθύνεται στους Elite αθλητές, ερασιτέχνες και αρχάριοι Τριαθλητές βουνού όλων των επιπέδων θα απολαύσουν την ίδια πίστα, τις δυσκολίες και την περιπέτεια, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία και διεκδικώντας πρόκριση στους τελικούς του Τρεντίνο της Ιταλίας.Ειδική αναφορά αξίζει και στο Παιδικό Τρίαθλο που απευθύνεται στους μικρούς φίλους του αθλήματος και θα λάβει χώρα σε μια ειδικά διαμορφωμένη και πλήρως ελεγχόμενη έκταση. Επιπλέον

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top