Νέες τιμές για το SEAT Arona

Μειώσεις τιμών έως και 1000 ευρώ

Νέες τιμές για το SEAT Arona

Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ Μ.Α.Ε.Ε. θέτει σε ισχύ νέα προωθητική ενέργεια για το Β SUV της SEAT Arona, η γκάμα του οποίου ξεκινά πλέον από μόλις 18.990€. 

Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα, προσφέρονται σημαντικές μειώσεις τιμών έως και 1.000€ ανάλογα με την έκδοση, ενώ παράλληλα συνεχίζεται το επιπρόσθετο όφελος των 500€ για όλες τις εκδόσεις του Arona επί των τιμών του νέου τιμοκαταλόγου, προσφέροντας έτσι αξεπέραστο value for money στην πρόταση της SEAT στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αυτή κατηγορία.  

Το SEAT Arona συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο οικονομία, επιδόσεις, χώρους και ασφάλεια, ενώ αν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να το αποκτήσει εναλλακτικά και με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη VW Financial Services  με επιτόκιο από 3,9% και με την μηνιαία δόση να διαμορφώνεται στα €211/μήνα. Επιπρόσθετα, εξακολουθεί να παραμένει σε ισχύ το προωθητικό πρόγραμμα και για το SEAT Ibiza με όφελος 500€ για όλες τις εκδόσεις του και με την αρχική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στα 15.990€. 

Τα παραπάνω προωθητικά προγράμματα και για τα δύο μοντέλα της SEAT στη δημοφιλή κατηγορία Β, εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τοποθέτηση στην αγορά, κάνοντας ακόμα πιο προσιτή την απόκτησή τους για τον υποψήφιο αγοραστή.      

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top