Η Hyundai έπιασε κορυφή στο WRC Rally Sweden

Οι Esapekka Lappi και Janne Ferm κατέκτησαν τη νίκη στο Ράλι Σουηδίας

Η Hyundai έπιασε κορυφή στο WRC Rally Sweden

Οι Esapekka Lappi και Janne Ferm παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους καθ’ όλη τη διάρκεια του Ράλι Σουηδίας κατακτώντας τη δεύτερη νίκη τους στο WRC. Οι Φινλανδοί διατήρησαν την ψυχραιμία τους και έδειξαν τις δυνατότητές τους σε 300,10 χιλιόμετρα εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών σε ένα ράλι όπου τα μικρότερα λάθη θα μπορούσαν να έχουν τεράστιες συνέπειες. 

Η Hyundai έπιασε κορυφή στο WRC Rally Sweden

Κατακτώντας τρείς νίκες στις ειδικές διαδρομές της Παρασκευής με το Hyundai i20 N Rally1 Hybrid εδραίωσαν τη θέση τους στην κορυφή της κατάταξης φθάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα, την πρώτη τους νίκη με την Hyundai Motorsport και η δεύτερη συνολικά στο WRC μετά τη νίκη τους στο Ράλι Φινλανδίας 2017. 

Οι Thierry Neuville και Martijn Wydaeghe τερμάτισαν τρίτοι στην Super Sunday και κατέκτησαν την τέταρτη θέση συνολικά. Οι Βέλγοι άνοιξαν τον δρόμο το πρωί της Παρασκευής, κάτι που τους εμπόδισε να αναδείξουν πλήρως τις δυνατότητές τους στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες χιονιού του WRC. Στη συνέχεια το πλήρωμα σημείωσε τρεις συνεχόμενες νίκες καθώς ανέβαινε στην κατάταξη από τη δέκατη στην τέταρτη θέση. Ολοκλήρωσαν τον αγώνα με τον Τhierry Neuville να παραμένει ο ηγέτης του πρωταθλήματος των οδηγών. 

Η Hyundai έπιασε κορυφή στο WRC Rally Sweden

Οι Εσθονοί Ott Tänak και Martin Järveoja ανέκαμψαν μετά την έξοδό τους την Παρασκευή εξασφαλίζοντας έξι συνολικά βαθμούς στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες του αγώνα. Mετά από τις συνεχόμενες νίκες στους δύο πρώτους γύρους της σεζόν, η Hyundai Motorsport μοιράζεται πλέον την πρώτη θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top