Η Hyundai προχωρά ολοταχώς προς την ηλεκτροκίνηση

Το IONIQ Lab θα επιδείξει την τεχνογνωσία της Hyundai στα ηλεκτρικά οχήματα

Το IONIQ Lab

Η Hyundai Motor Company θα ηγηθεί της επανάστασης των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στην Ταϊλάνδη με τη δημιουργία του IONIQ Lab στο True Digital Park στην Μπανγκόκ. Η άφιξη της νέας εγκατάστασης σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη Hyundai και το βραβευμένο IONIQ 5, επιδεικνύοντας τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για την επίτευξη ενός πιο πράσινου μέλλοντος μέσω της βιώσιμης καινοτομίας σε όλο τον κόσμο.

Το IONIQ Lab

Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, το IONIQ Lab θα επιδείξει την τεχνογνωσία της Hyundai στα ηλεκτρικά οχήματα, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία με την Hyundai Mobility Thailand.. Η εγκατάσταση παρέχει έναν δυναμικό χώρο για εξερεύνηση των έξυπνων τεχνολογιών και προϊόντων της μάρκας IONIQ.

Το IONIQ Lab

Οι εξαιρετικές ιδιότητες του IONIQ 5 έχουν κατακτήσει πολλές διακρίσεις κύρους, όπως World Car of the Year 2022, World Electric Vehicle of the Year και World Car Design of the Year . Έχει επίσης βραβευθεί ως German Car of the Year 2022 και UK Car of the Year 2022. Οι διακρίσεις του μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν επίσης βραβεία από την Good Design και την IDEA.

Το IONIQ Lab

Η επιτυχία της μάρκας N δεν αποδίδεται μόνο στην κληρονομιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και στη φιλοδοξία της να δημιουργήσει τα πιο ευχάριστα οχήματα για οδήγηση για τους θαυμαστές και τους πελάτες της. Αυτή η δέσμευση ζωντανεύει μέσα από φιλοσοφίες ανάπτυξης εμπνευσμένες από παγκοσμίου επιπέδου μηχανοκίνητα αθλήματα όπως το WRC, το TCR και ο αγώνας 24 ωρών του Nürburgring. Ο αντίκτυπος των μηχανοκίνητων αθλημάτων και των προηγμένων τεχνολογιών υψηλών επιδόσεων στην ανάπτυξη αυτοκινήτων παραγωγής έχει στρέψει τους λάτρεις των επιδόσεων να αγκαλιάσουν τη μάρκα N της Hyundai.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top