2024: Η νέα εποχή Citroen Jumper και ë-Jumper 

Γεμάτο τεχνολογία και χώρους

2024: Η νέα εποχή Jumper και ë-Jumper 

Με στόχο την οδηγική άνεση, για πρώτη φορά στο  Jumper, διατίθεται αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με δύο από τους τρεις νέους κινητήρες BlueHDi (140 και 180 ίππων, ενώ ο κινητήρας των 120 ίππων συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων). 

2024: Η νέα εποχή Citroen Jumper και ë-Jumper 

Το νέο Jumper σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα όσον αφορά τη συνδεσιμότητα. Οι εκδόσεις μεσαίας κατηγορίας διαθέτουν οθόνη 5 ιντσών που απεικονίζει τα χρησιμοποιούμενα μέσα (ραδιόφωνο, τηλέφωνο συνδεδεμένο με Bluetooth κ.λπ.). Τα high-end μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μια μεγάλη οθόνη αφής 10 ιντσών με ενσωματωμένη πλοήγηση και ασύρματες διεπαφές Apple CarPlay και Android Auto. Optimized driving comfort and safety. 

Για τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν τη βιώσιμη κινητικότητα και να μειώσουν το καθημερινό κόστος, το νέο ë-Jumper διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο 100% ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Προσφέρει ισχύ (200 kW/270 hp) και αυτονομία (420 km*) που αποτελούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Το νέο ë-Jumper μπορεί να φορτιστεί από 0 έως 80% σε μόλις 55 λεπτά με ταχυφορτιστή 150 kW. 

Ως πρωτοπόρο στις μηδενικές εκπομπές ρύπων στην κατηγορία του, το Jumper θα είναι επίσης διαθέσιμο αργότερα με ένα νέο σύστημα κίνησης κυψελών καυσίμου υδρογόνου που θα προσφέρει αυτονομία σχεδόν 500 χλμ. 

2024: Η νέα εποχή Citroen Jumper και ë-Jumper 

Το νέο Jumper διαθέτει  πρωτοφανή εξοπλισμό με ηλεκτρικό χειρόφρενο, πιο άνετο στη χρήση από από ένα αντίστοιχο χειροκίνητο, ψηφιακό καθρέφτη που προσφέρει άνεση και ασφάλεια καθώς και σύστημα πρόσβασης και εκκίνησης "hands-free". Νέα βοηθήματα οδήγησης κάνουν επίσης την εμφάνισή τους, όπως η προειδοποίηση κόπωσης του οδηγού ή το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών. 

Με αυτά τα νέα προτερήματα και μια πιο επιβλητική σχεδίαση, βασιζόμενη στην  νέα ταυτότητα της μάρκας Citroën, το Jumper έχει όλες τις δυνάμεις για να εγκαινιάσει μια τέταρτη δεκαετία επιτυχιών στην κατηγορία των van. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top