Αυτό είναι το νέο VW Golf R

Μια μικρή γεύση από τις δυνατότητες του

Αυτό είναι το  νέο VW Golf R

Η Volkswagen ξεκίνησε την επετειακή χρονιά του Golf με έναν ξεκάθαρα σπορ και πολύ θεαματικό τρόπο στον αγώνα Ice Race στο Zell am See στην Αυστρία. Το νέο Golf, το οποίο θα λανσαριστεί εφέτος γιορτάζοντας τα 50ά γενέθλιά του, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στην παραδοσιακή εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού πάνω σε πάγο και χιόνι.Το νέο VW Golf R 2024

Η Volkswagen έδωσε επίσης μια πρώτη γεύση από το πιο σπορ μοντέλο της γκάμας: το Golf R, με κίνηση σε όλους τους τροχούς, το οποίο αν και καμουφλαρισμένο έδειχνε αναμφισβήτητα πιστό στην παράδοση των μοντέλων R. Η παγκόσμια πρεμιέρα της μελλοντικής ναυαρχίδας του Golf θα γίνει στα μέσα του 2024. 

Ο παραδοσιακός αγώνας Ice Race ήταν το ιδανικό μέρος για να γιορτάσει η εταιρεία το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον των σπορ παραλλαγών του Golf. Θεαματική, λίγο άγρια, αλλά και απόλυτα ελκυστική, η πίστα σε πάγο και χιόνι της Αυστρίας έγινε η μεγάλη σκηνή για την παρουσίαση του σπορ Golf. 

Το νέο VW Golf R 2024

Σύμφωνα με τον Reinhold Ivenz, επικεφαλής της Volkswagen R, «Η Volkswagen R είναι η premium μάρκα επιδόσεων της Volkswagen και αντιπροσωπεύει το σπορ χαρακτήρα και τις δυναμικές επιδόσεις για περισσότερα από 20 χρόνια. Εδώ στο Ice Race, το παρελθόν συναντά το μέλλον. Ανυπομονούμε για το Golf R, το οποίο βρίσκεται εδώ καμουφλαρισμένο, ενώ η παρουσίασή του θα γίνει αυτό το καλοκαίρι». 

Το νέο Golf παρουσιάστηκε στο Zell am See σε τέσσερις παραλλαγές, όχι μόνο στατικά, αλλά και σε πραγματική δράση. Μαζί με το Golf R, υπήρχαν το Golf GTI, το Golf eHybrid και το Golf GTE τα οποία συμπλήρωναν τη γκάμα. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top