Η νέα τολμηρή εμφάνιση του Citroen C3 Rally2

Το κόκκινο της φωτιάς ταιριάζει με τις καυτές επιδόσεις

Η νέα τολμηρή εμφάνιση του Citroen C3 Rally2

Η Citroën Racing αποκαλύπτει μια συναρπαστική νέα εμφάνιση για το C3 Rally2, καθώς προετοιμάζεται για την κατάκτηση ακόμα περισσότερων επιτυχιών στο παγκόσμιο αγωνιστικό στερέωμα, μέσα στο 2024.

Τώρα, το C3 Rally2 φέρει με υπερηφάνεια το οβάλ λογότυπο της μάρκας στις πλευρές και την οροφή του, με τους σχεδιαστές να έχουν επίσης παρέμβει στις καθαρές γραμμές των chevrons (το περίφημο «λοχιόσημο» της Citroen), για να είναι πιο ξεχωριστά από το πλαίσιο τους, προσδίδοντας με αυτό τον τρόπο μια δυναμική εμφάνιση στο αυτοκίνητο, από κάθε οπτική γωνία. Φυσικά, ο κόκκινος χρωματικός συνδυασμός, έρχεται να επιβεβαιώσει το σπορ DNA της Citroën Racings και την ένδοξη ιστορία της στα ράλι.

Η νέα τολμηρή εμφάνιση του Citroen C3 Rally2
Το οπτικό αυτό αποτέλεσμα, είναι έργο της σχεδιαστικής ομάδας της Citroën, σε στενή συνεργασία με τη Citroën Racing, που επιβεβαιώνει τη νέα ταυτότητα της μάρκας με ένα δυναμικό και εντυπωσιακό γραφικό. Το δίχρωμο σχέδιο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Ράλι του Μόντε Κάρλο, που θα διεξαχθεί μεταξύ 25 -28 Ιανουαρίου, με τα επίσημα αυτοκίνητα της Citroën Racing και με πλήρωμα τους Yohan Rossel/Arnaud Dunand και Nikolay Gryazin/Konstantin Aleksandrov.

Η νέα τολμηρή εμφάνιση του Citroen C3 Rally2
Η χρήση του κόκκινου χρώματος André Red (που πήρε το όνομά του από τον ιδρυτή της εταιρείας André Citroën) αποτελεί μια «ωδή» στην ιστορία της μάρκας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Σήμερα, το C3 Rally2 βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της άκρως ανταγωνιστικής κατηγορίας Rally2, έχοντας κατακτήσει το 2023 πολλούς τίτλους πρωταθλήματος, καθώς και νίκες σε ράλι, σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top