Το νέο Ford Tourneo Courier για οικογένειες και εκδρομές

Με χώρους και τεχνολογία

Το νέο Ford Tourneo Courier για οικογένειες και εκδρομές

Τα πρώτα σχέδια αποτύπωσαν με επιτυχία τον χαρακτήρα του νέου Ford Tourneo Courier. Η μοναδική διχρωμία της ελκυστικής έκδοσης Active, οι μηχανουργημένες προσόψεις των ζαντών αλουμινίου και η επένδυση του αμαξώματος ήταν ήδη μέρος του οράματος.Οι ομάδες σχεδίασης της Ford τελειοποίησαν τις λεπτομέρειες του μοντέλου περνώντας από τον σχεδιασμό στην παραγωγή.

Το νέο Ford Tourneo Courier

Οι ψηφιακές εμπειρίες που προσφέρει η καμπίνα υποστηρίζονται από ένα ενσωματωμένο μόντεμ ως στοιχείο βασικού εξοπλισμού , το οποίο επιτρέπει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού για πολλαπλές μονάδες. Τα νέα χαρακτηριστικά του cockpit περιλαμβάνουν:

Το SYNC 4 παρέχει άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες μουσικής, podcast, πλοήγησης και πολλές ρυθμίσεις του οχήματος. Στο Tourneo Courier, όλες αυτές οι λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν μέσω μιας κεντρικής οθόνης αφής 8 ιντσών.· Ένα ψηφιακό σύμπλεγμα οθονών αντικαθιστά τα παραδοσιακά αναλογικά όργανα. Οι οδηγοί μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα την ταχύτητά τους, τις πινακίδες κυκλοφορίας, τις ειδοποιήσεις πλοήγησης και άλλες πληροφορίες του οχήματος και να διαμορφώνουν τις οθόνες ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Η επιφάνεια ασύρματης φόρτισης, 6 οι θύρες USB και το στάνταρ ασύρματο mirroring τηλεφώνου μέσω Android Auto και Apple CarPlay μπορούν να βοηθήσουν τους επιβάτες να παραμένουν συνδεδεμένοι. · Περισσότεροι πρακτικοί αποθηκευτικοί χώροι στο ταμπλό και τις πόρτες προσφέρονται για την φύλαξη σνακ, μπουκαλιών νερού, καλωδίων USB και αποδείξεων για μεγαλύτερη τάξη αλλά και ασφάλεια στην καμπίνα.

Το νέο Ford Tourneo Courier

Κάθε Tourneo Courier διατίθεται με τρία πίσω ξεχωριστά καθίσματα  που προσφέρουν περισσότερο χώρο για το κεφάλι και τους ώμους σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Τα καθίσματα είναι διαιρούμενα σε αναλογία 60/40, αναδιπλώνονται και πέφτουν, επιτρέποντας τη μεταφορά αντικειμένων μήκους έως και 1,4 μέτρων.

Το νέο Ford Tourneo Courier

Όλα τα μοντέλα του Tourneo Courier παίρνουν κίνηση από τον βελτιωμένο, υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.0L EcoBoost της Ford που αποδίδει 125 PS - 25% περισσότερη ισχύ από το προηγούμενο μοντέλο. 1,11 Το Auto Start-Stop και το Active Grille Shutter περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό για βελτιστοποιημένη ενεργειακή απόδοση.

Εκτός από το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, οι πελάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν και ένα νέο 7-τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη, το οποίο επιτρέπει γρήγορες αλλαγές και άμεση απόκριση, χωρίς απώλεια ροπής, βελτιώνουν την αποδοτικότητα στις χαμηλές ταχύτητες σε σύγκριση με το χειροκίνητο κιβώτιο.

Το νέο Ford Tourneo Courier

Αξιοποιώντας τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τις βελτιωμένες δυνατότητες που προσφέρει η πιο πρόσφατη πλατφόρμα συμπαγών οχημάτων της Ford, κάθε Tourneo Courier διαθέτει στάνταρ μια ολοκληρωμένη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης.

Έχει ήδη ξεκινήσει να παράγεται στις προηγμένες εγκαταστάσεις της Ford Otosan στην Κραϊόβα της Ρουμανίας – εκεί που κατασκευάζεται και το Puma, το best-seller μοντέλο της Ford στην Ευρώπη. Το ηλεκτρικό E-Tourneo Courier θα συμπληρώσει τη σειρά, με τις παραγγελίες να ανοίγουν αργότερα φέτος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top