H Kia παίζει... τένις

Η Kia ενισχύει τη συνεργασία της στο Australian Open 2024 μέσω οχημάτων EV

Η Kia ενισχύει τη συνεργασία της στο Australian Open 2024 μέσω οχημάτων EV

Η Kia Corporation υποστηρίζει το Australian Open 2024 (AO24) – την περίφημη διοργάνωση Grand Slam του τένις στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού – μέσω της προμήθειας ενός στόλου επίσημων οχημάτων τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων όλων των βραβευμένων ηλεκτρικών μοντέλων EV9 και EV6. Η Kia διοργανώνει επίσης μια σειρά από δραστηριότητες για τους θαυμαστές της μάρκας  που υπογραμμίζουν τη δέσμευσή της για την ηλεκτροκίνηση και σηματοδοτούν την εικοσαετή συνεργασία της εταιρείας με τον πρεσβευτή της μάρκας Rafael Nadal. 

Η Kia ενισχύει τη συνεργασία της στο Australian Open 2024 μέσω οχημάτων EV

Ως ο βασικός συνεργάτης της AO24, η μάρκα πραγματοποίησε επίσημη τελετή παράδοσης οχημάτων στο Melbourne Park στις 11 Ιανουαρίου, στην οποία παρευρέθηκαν στελέχη της Kia και του Tennis Australia. Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης, ένα άγαλμα του Nadal αποκαλύφθηκε  στο Melbourne Park ως φόρο τιμής στον παγκόσμιο πρεσβευτή της Kia. 

Η Kia παρουσίασε στους υπεύθυνους του τουρνουά ένα στόλο 130 οχημάτων, με 15 EV9, 10 EV6, 10 Carnival και 95 Sorento. Το φετινό τουρνουά σηματοδοτεί επίσης το ντεμπούτο του Kia EV9 στον επίσημο στόλο οχημάτων του Australian Open. Τα οχήματα θα παρέχουν στους παίκτες, τους διαιτητές αγώνων και τους VIPS, ασφαλή και  άνετη μεταφορά γύρω από τη Μελβούρνη κατά τη διάρκεια του AO24 που, για πρώτη φορά, θα διαρκέσει 15 ημέρες, από τις 14 έως τις 28 Ιανουαρίου. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top