Μέσα στο Kia EV3 μπορείτε να τα κάνετε...όλα 

To Kia EV3 είναι το πρότυπο της πρακτικότητας 

Μέσα στο Kia EV3 μπορείτε να τα κάνετε...όλα 

Το Concept Kia EV3 αντιπροσωπεύει το όραμα της μάρκας για ένα ηλεκτρικό compact CUV που συνδυάζει πρακτικότητα με την χαρά της οδήγησης. Προσφέρει στους χρήστες την τεχνολογία, την πρακτικότητα και το σχεδιασμό της ναυαρχίδας της Kia, του EV9, σε ένα κόμπακτ και προσιτό σχήμα. 

Το εσωτερικό του Kia EV3

Στο εσωτερικό, το Concept EV3 συνδυάζει την εξαιρετική πρακτικότητα με τη μεταμορφωτική ατμόσφαιρα και σχεδίαση της καμπίνας. Προσφέρει ένα περιβάλλον που προάγει τη συναισθηματική ευεξία. Ενισχυμένο από απαλό φωτισμό διάθεσης, το συναρπαστικό, εξαιρετικά καθαρό σχήμα και η επιφάνεια του ταμπλό, δημιουργεί μια μοναδική οπτική αίσθηση για να προσφέρει τη δυνατότητα απεριόριστων ευκαιριών σε κάθε ταξίδι.

Το εσωτερικό του Kia EV3

Ο προηγμένος εργονομικός σχεδιασμός των καθισμάτων και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, συνδυάζονται με τραπεζάκια που περιστρέφονται σε μήκος, θέση και γωνία. Σε συνδυασμό με την κίνηση των καθισμάτων, τα τραπεζάκια υποστηρίζουν τέσσερις λειτουργίες που βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών: Focus, Social, Refreshing και Storage.

Το αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα τύπου πάγκου είναι εξίσου ευέλικτο και μπορεί να αναδιπλωθεί αβίαστα προς τα πάνω, επιτρέποντας την αποθήκευση ογκωδών αποσκευών, όπως ηλεκτρικά σκούτερ και ποδήλατα.

Το Kia EV3

Το Concept Kia EV3 δείχνει ότιο το μέλλον της μάρκας δεν είναι μόνο η ηλεκτροκίνηση εκλλά η κατασκευή αυτοκινήτων που να  διακρίνοται για τους μεγάλους ΄χωρους και την πρακτικότητα ικανά να εξυπηρετπήσουν τις ανάγκες μιας οικογένειας 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top