Γιατί είναι ξεχωριστή η Honda CMX500 Rebel

Με νέα εντυπωσιακά χρώματα

Γιατί είναι ξεχωριστή η Honda CMX500 Rebel

Μία εξαιρετικά δημοφιλής μοτοσυκλέτα της Honda για κατόχους διπλώματος A2, με παράλληλο δικύλινδρο κινητήρα 500cc αποκτά τρεις ολοκαίνουργιες χρωματικές επιλογές για το 24YM. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης/υποβοήθησης (assist/slipper), φωτισμό LED και ένδειξη επιλεγμένης σχέσης κιβωτίου.

Ο δικύλινδρος παράλληλος, υγρόψυκτος κινητήρας 471 κ.εκ. με 8 βαλβίδες της Rebel προέρχεται από τη σπορ CBR500R. Για να ανταποκριθεί στον cruiser χαρακτήρα της  μοτοσυκλέτας, τόσο το σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού PGM-FI με την αναθεωρημένη  χαρτογράφηση όσο και ο διαφορετικός χρονισμός των βαλβίδων και της ανάφλεξης, επιτρέπουν στον κινητήρα να μην εστιάζει τόσο στην απόδοση στις υψηλές στροφές, όπως στην CBR, αλλά στη ροπή στις χαμηλές και στη γραμμική απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών. Η πλούσια μέγιστη ροπή των 43,3Nm στις 6.000 σαλ. συνδυάζεται με μέγιστη ισχύ 46,2 Ps (34kW) στις 8.500 στροφές ανά λεπτό

Εξακολουθεί να διατίθεται έκδοση ‘S’ με εργοστασιακά αξεσουάρ (μάσκα προβολέα, μαύρα καλύμματα ανάρτησης και φυσούνες πιρουνιού και σέλα με ραφή σε μοτίβο «διαμάντι») τώρα σε φινίρισμα Pearl Shining Black για το 24YM.Η άφιξή τους αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα και στην ελληνική αγορά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top