Γιατί είναι ξεχωριστό το νέο Fiat Doblo

Η αυτονομία της ηλεκτρικής έκδοσης του Fiat Doblo

Γιατί είναι ξεχωριστό το νέο Fiat Doblo

Υιοθετώντας έξυπνες και καινοτόμες λύσεις, το νέο Dobló αποτελεί τον τέλειο συνεργάτη. Η νέα γενιά έχει φρεσκαρισμένη εμφάνιση και συνδυάζει την ενισχυμένη οδηγική ευχαρίστηση με κορυφαία ασφάλεια. Η ηλεκτρική έκδοση χρησιμοποιεί αναβαθμισμένο σύστημα κίνησης που εξασφαλίζει έως 330 km αυτονομίας στον κύκλο WLTP, διαθέτοντας και αντλία θερμότητας για υψηλότερη αποδοτικότητα και άνεση.

Το εσωτερικό του νέου Fiat Doblo

Σημαντική παράμετρος είναι και η νέα έγχρωμη οθόνη αφής των 10” του infotainment Uconnect που έχει ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης και ενισχύει σημαντικά τη συνδεσιμότητα, διαθέτοντας Apple CarPlay και Android Auto για τον ιδανικό συνδυασμό της ψηφιακής ευχρηστίας με την ασφάλεια κατά την οδήγηση.

Το νέο Fiat Doblo

Η σχεδίαση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέα φώτα και μεγαλύτερη χρωματική παλέτα από την προηγούμενη έκδοση, ενώ στην καμπίνα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία διαμόρφωσης και χαμηλότερο επίπεδο θορύβου. Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι και το “Magic Mirror”, ο ψηφιακός καθρέφτης που προβάλει την εικόνα που καταγράφουν δύο κάμερες στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Με τον τρόπο αυτό λύνεται ένα διαχρονικό πρόβλημα των van και εξασφαλίζεται απροβλημάτιστη ορατότητα προς τα πίσω.

Το νέο Fiat Doblo

Χάρη στη γρήγορη φόρτιση των 100 kW η μπαταρία μπορεί να φτάσει από το 20% στο 80% σε μόλις μισή ώρα, ενώ δεν υπάρχει καμία διαφορά σε μεταφορική ικανότητα συγκριτικά με τις θερμικές εκδόσεις. Ωστόσο, το E-Dobló έχει και το “Magic Plug”, μια πρίζα 400 V για τη σύνδεση εξωτερικού καταναλωτή ενέργειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top