Το DS 7 στην υπηρεσία του βασιλιά Καρόλου

Η εμβληματική διαδρομή στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων με DS 7

Το DS 7 στην υπηρεσία του βασιλιά Καρόλου

Υποδεχόμενοι μπροστά από την Αψίδα του Θριάμβου,  ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ και η Βασίλισσα Καμίλα προσκλήθηκαν στη συνέχεια στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Η εμβληματική διαδρομή στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων πραγματοποιήθηκε με το προεδρικό DS 7. 

Οι δύο αρχηγοί κρατών παρέλασαν με το DS 7 CROSSBACK PRESIDENTIEL, η πρώτη εμφάνιση του οποίου χρονολογείται τον Μάιο του 2017. Το DS 7 CROSSBACK PRESIDENTIEL ήταν το πρώτο DS 7 που βγήκε στο δρόμο. Είχε ήδη επιδείξει όλη την τεχνογνωσία της DS Automobiles με μια ειδικά διαμορφωμένη ανοιχτή οροφή και στοιχεία που προσδιορίζουν τον σκοπό "Γαλλική Δημοκρατία", υπογραφές, χειροποίητες επιχρυσωμένες ενθέσεις, βάση σημαίας κλπ).

Το μαύρο Art Leather εσωτερικό αναδεικνύει το γαλλικό design: ο Lacquered Canvas  σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από το Atelier Maury. Πλήθος από DS 7 συνόδευσαν την πομπή, μεταξύ αυτών και το DS 7 ÉLYSÉE.  Η βασίλισσα Καμίλλα και η Μπριζίτ Μακρόν επέβαιναν σε ένα από αυτά. Το DS 7 ÉLYSÉE, που εντάχθηκε στο στόλο της Προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας τον Νοέμβριο του 2021, είναι μια μοναδική έκδοση βασισμένη στο DS 7 E-TENSE 4x4 300 με επιμηκυμένο πλαίσιο και ειδικό επιπλέον εξοπλισμό. Το DS 7 ÉLYSÉE αποτελεί μέρος μιας μακράς σειράς μοντέλων DS που κατασκευάζονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Αυτή η επίσημη επίσκεψη συμβολίζει τη φιλία και την εμπιστοσύνη μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Αυτού Μεγαλειότητος του Βασιλιά, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στενά στο παρελθόν για την προστασία της βιοποικιλότητας και την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Η DS Automobiles είναι πλήρως εναρμονισμένη με την ενεργειακή μετάβαση. Από το 2024, όλα τα νέα μοντέλα θα είναι αποκλειστικά 100% ηλεκτρικά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top