To Volvo EX30 πρωταγωνιστεί στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023 

To Volvo EX30 είναι γεμάτο καινοτομίες και ασφάλεια

To Volvo EX30 πρωταγωνιστεί στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023 

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX30 παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο μοντέλο το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. 

To Volvo EX30 πρωταγωνιστεί στην έκθεση  Αυτοκίνηση & Electromobility 2023 

Το πιο μικρό SUV της Volvo είναι μεγάλο σε καινοτομίες και ασφάλεια, με νέες λειτουργίες που προστατεύουν τους επιβάτες του και όσους κινούνται γύρω του. Με σκανδιναβικό design που εντυπωσιάζει, το Volvo EX30 διαθέτει εσωτερικό με προηγμένα βιώσιμα υλικά, έξυπνη διάταξη χώρων και το μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα από κάθε άλλο Volvo μέχρι σήμερα. Με αυτονομία έως 480 χλμ., χρόνο ταχείας φόρτισης 26 λεπτά (10-80%) και κορυφαίες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα), το νέο EX30 θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των μικρών premium SUV. 

Η Volvo στην έκθεση  Αυτοκίνηση & Electromobility 2023 

Εκτός από το EX30, η Volvo παρουσιάζει στην έκθεση τις νέες εκδόσεις των αμιγώς ηλεκτρικών XC40 και C40 που εφοδιάζονται με νέα συστήματα κίνησης και παρέχουν αυξημένη αυτονομία, έως 580 χλμ. Το κοινό της έκθεσης θα μπορεί επίσης να δει τα XC60 Recharge και XC90 Recharge, το μεσαίο και το μεγάλο SUV της σουηδικής εταιρείας, που συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία και plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης με δυνατότητα καθημερινής οδήγησης μόνο με ηλεκτρική ενέργεια.  

Η Volvo συμμετέχει στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility μέσω των Επίσημων Διανομέων της Αττικής: Volvo Βελμάρ, Volvo Σφακιανάκης και Volvo Σαρακάκης. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top