Τι είναι η εφαρμογή MG iSMART

Τεχνολογία αιχμής για τα νέα MG

Τι είναι η εφαρμογή MG iSMART

Tα MG ηρθαν στην Ελλάδα χάρη στις έξυπονες κινήσεις του ομίλου Συγγελίδη. Πρόκειται για μοντέλα που διοαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Για παράδειγμα το MG iSMART παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου σας μέσω κορυφαίας τεχνολογίας.Από την εκκίνηση μέχρι την άφιξη, 50+ συνδεδεμένες λειτουργίες σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε εξατομικευμένες και απρόσκοπτες υπηρεσίες.Νέες τεχνολογίες, νέα χαρακτηριστικά, νέες υπηρεσίες: καλωσορίστε σε μια ολοκαίνουργια έξυπνη εμπειρία οδήγησης.

Η εφαρμογή iSMART σας βοηθά να εντοπίσετε γρήγορα το όχημά σας και να ελέγξετε αν είναι ασφαλές να το οδηγήσετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου για να ρυθμίσετε εκ των προτέρων τον κλιματισμό στη κατάλληλη θερμοκρασία πριν καν εισέλθετε σε αυτό.

Η εφαρμογή MG iSMART

Μόλις σχεδιάσετε τη διαδρομή σας, θα λάβετε ενημερώσεις για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, οδηγίες πλοήγησης και ακριβή ώρα άφιξης. Πέραν αυτών, η εφαρμογή θα σας ενημερώσει για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος που δεν θέλετε να χάσετε στη διαδρομή.

Δεν θυμάστε αν κλειδώσατε το αυτοκίνητο; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να το ξεκλειδώσετε και να το κλειδώσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, καθώς και να ελέγξετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την αυτονομία για το επόμενο ταξίδι σας. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα στατιστικά στοιχεία της οδήγησής σας, συμπεριλαμβανομένης της εξοικονόμησης εκπομπών CO2, οδηγώντας πλήρως ηλεκτρικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top