Γιατί σας συμφέρει να πάρετε τώρα την Moto Guzzi V85TT

Όλα τα μοντέλα Classic Enduro Moto Guzzi με 800 ευρώ έκπτωση

Classic Enduro Moto Guzzi με 800 ευρώ έκπτωση

Η V85TT, η πρώτη και μοναδική Classic Enduro, αποτελεί την ιδανική σύνθεση μεταξύ δύο αντιφατικών κόσμων: της λειτουργικότητας των enduro και της κομψότητας των κλασικών γραμμών.

Όλα τα μοντέλα Classic Enduro Moto Guzzi με 800 ευρώ έκπτωση

Η V85TT παρουσιάζεται σε τέσσερις εκδόσεις γραφικών, μαύρο “Nero Etna”, πράσινο “ Verde Altaj” και τις εντυπωσιακές διχρωμίες “Blu Uyuni” και “Giallo Mojave”. Η οικογένεια της classic enduro περιλαμβάνει επίσης τη V85TT Travel, που επεκτείνει περαιτέρω τις ταξιδιωτικές ικανότητες με πλούσιο εξοπλισμό, όπως ο ψηλός ανεμοθώρακας Touring, οι πλαϊνές βαλίτσες, το κεντρικό σταντ, τα θερμαινόμενα γκριπ αλλά και η πλατφόρμα πολυμέσων Moto Guzzi MIA.

Όλα τα μοντέλα Classic Enduro Moto Guzzi με 800 ευρώ έκπτωση

Τέλος η V85TT Guardia d’Onore είναι μια περιορισμένη και αριθμημένη έκδοση με αποκλειστική εμφάνιση και πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τον ισχυρό δεσμό μεταξύ των Corazzieri, η διάσημη τιμητική φρουρά του Προέδρου της Ιταλίας, και των μοτοσυκλετών της μάρκας του Αετού από το Mandello.  

Τώρα και μόνο έως 30/9 είναι πιο εύκολο από ποτέ να αποκτήσεις τη δική σου V85TT, καθώς προσφέρεται με άμεσο όφελος 800€ αλλά και με το αποκλειστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide Moto με προνομιακό επιτόκιο 7,9%*, προκαταβολή από 15% και διάρκεια 12-72 μήνες.  

Επιπλέον, όπως όλες οι μοτοσυκλέτες Moto Guzzi, η V85TT διαθέτει 4 χρόνια εγγύηση, καθώς προσφέρεται δωρεάν η 2ετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης επιπλέον της βασικής εργοστασιακής εγγύησης, για ξέγνοιαστα χιλιόμετρα και υψηλή αξία μεταπώλησης. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top