Γιατί το εσωτερικό του νέου Volvo EX90 θα σας μείνει αξέχαστο

Το εσωτερικό του Volvo EX90 είναι κατασκευασμένο από υλικά από την φύση

Γιατί το εσωτερικό του νέου Volvo EX90 θα σας μείνει αξέχαστο

Θυμηθείτε το ψυχρό, απαλό άγγιγμα του στιλπνού βότσαλου που πήρατε από την παραλία σε εκείνη τη βόλτα, κάποιο μακρινό καλοκαίρι. Ή τη βελούδινη αίσθηση της παλιάς βαθυπράσινης πολυθρόνας σας και την απαλή αντίσταση των μικροσκοπικών ινών της να δημιουργεί μια ελαφρά τριβή με τα δάχτυλά σας. Ο τρόπος που το μυαλό μας μπορεί να παραμείνει σε αναμνήσεις που σχετίζονται με την αφή είναι αξιοσημείωτος - και είναι αυτές οι απλές εμπειρίες που μας υπενθυμίζουν τη δύναμη που έχει το άγγιγμα. Ακόμη και η πιο σύντομη επαφή μπορεί να αφήσει μία παντοτινή αίσθηση, τόσο που δεκαετίες αργότερα να την ανακαλούμε το ίδιο ζωντανά σαν να τη βιώσαμε χθες. 

Το εσωτερικό του Volvo EX90 είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά

Όταν οι σχεδιαστές  δημιούργησαν το εσωτερικό του SUV μας Volvo EX90, επέλεξαν υλικά που δημιουργούν εντυπώσεις που διαρκούν. Υλικά από φυσικούς, ανακυκλωμένους και ανανεώσιμους πόρους. Υλικά που τα αισθάνεστε ωραία και είναι ωραία. Σε συνδυασμό με το design, αυτό εκφράζει τις αξίες και τις σκανδιναβικές ρίζες της εταιρείας. Αυτή η νέα ερμηνεία της πολυτελείας σημαίνει ότι το υπερβάλλον συμβατικό ύφασμα δίνει τη θέση του στην ανακύκλωση και στο σύγχρονο υλικό Nordico. 

Το εσωτερικό του Volvo EX90 είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά

Οι επενδύσεις από Nordico, που δημιουργήθηκε από υφάσματα φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά, όπως τα πλαστικά μπουκάλια PET, καθώς και από πολυμερή με βιολογική βάση από δάση στη Σουηδία και τη Φιλανδία, θέτουν ένα νέο πρότυπο για την premium εσωτερική σχεδίαση. 

Μία άλλη επιλογή για τις επενδύσεις του Volvo EX90 είναι το πιστοποιημένο μίγμα μαλλιού NativaTM, το οποίο χρησιμοποιείται στα καθίσματα. Είναι ένα ύφασμα που πιστοποιήθηκε σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα βιωσιμότητας για την καλή μεταχείριση των ζώων, περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα. Απέσπασε, επίσης, την Πιστοποίηση Performance από την Woolmark Company.  

Το εσωτερικό του Volvo EX90 είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά

Μαζί με τις πιστοποιημένες κατά FSC ξύλινες επιφάνειες της καμπίνας και τις μοκέτες που αποτελούνται εν μέρει από αναγεννημένο πολυαμίδιο, αυτές οι επιλογές στα υλικά εξασφαλίζουν ότι το Volvo EX90 περιέχει σχεδόν 50 κιλά ανακυκλωμένων πλαστικών και υλικών με βιολογική βάση – τη μεγαλύτερη ποσότητα μη πρωτογενών υλικών που προέρχονται από ορυκτά στην γκάμα των αυτοκινήτων μας. 

Το εσωτερικό του Volvo EX90 είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά

Το Volvo EX90 σάς δίνει ακόμη την δυνατότητα να εξατομικεύσετε το εσωτερικό του, επιλέγοντας μεταξύ επτά διαφορετικών «δωματίων». Με έμπνευση από τον σκανδιναβικό τρόπο ζωής και τη στενή σύνδεσή του με τη φύση, κάθε δωμάτιο προσφέρει μία διαφορετική ατμόσφαιρα, ως αποτέλεσμα των μελετημένων επιλογών των σχεδιαστών μας σε χρώματα, επενδύσεις και υλικά. Και, καθώς τα SunLike LED φωτίζουν το εσωτερικό με φως σχεδόν ίδιο με το ηλιακό, αναδεικνύοντας τα χρώματα με φυσικό τρόπο, ο ξύλινος διάκοσμος και τα σύγχρονα υλικά του Volvo EX90 είναι ακόμη πιο ευδιάκριτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top