Η τιμή της νέας Vespa Gtv στην Ελλάδα

Η νέα Vespa Gtv με κινητήρα που...«φυσάει»

Η τιμή της νέας Vespa Gtv στην Ελλάδα

Το 2023, η Vespa Gtv κυκλοφορεί σε μια εντελώς επαναστατική έκδοση, διατηρώντας τις επιβεβλημένες ομοιότητες με την προέλευση του μύθου, αλλά συνδυάζοντάς τις με ένα υπερσύγχρονο τεχνολογικό πακέτο εξοπλισμού και νέα σπορ φινιρίσματα. Το αποτέλεσμα είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός παράδοσης και νεωτερισμού, κλασικισμού και τόλμης, που συναντιούνται στην πιο αυθεντικά σπορ Vespa.

Η νέα Vespa Gtv είναι εξοπλισμένη με τον ισχυρό κινητήρα 300 hpe (High Performance Engine) μονοκύλινδρο, 4-βάλβιδο, υγρόψυκτο, με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου. Η μέγιστη ισχύς του φτάνει τα 17,5 kW (23,8 CV). Πρόκειται για τον κινητήρα με την υψηλότερη απόδοση που έχει τοποθετηθεί σε Vespa.

Ο πίνακας οργάνων της Vespa Gtv

Η νέα Vespa Gtv εξελίσσεται υπό το πρόσημο του σπορ χαρακτήρα και φέρει τις σημαντικές στυλιστικές βελτιώσεις που εισήγαγε η νέα σειρά GTS, με ακόμα πιο εκλεπτυσμένα φινιρίσματα και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Σύστημα φωτισμού full LED, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηριστικού χαμηλού προβολέα, ενώ o νέος πίνακας οργάνων διατηρεί το κομψό κυκλικό σχήμα, αλλά είναι πλέον εντελώς ψηφιακός, μια λύση που επιτρέπει στον οδηγό να επωφεληθεί από τις παρεχόμενες δυνατότητες του συστήματος συνδεσιμότητας VESPA MIA (διαθέσιμο ως αξεσουάρ).

H νέα  Vespa Gtv

Στον τομέα της ασφάλειας, διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό ο ηλεκτρονικός έλεγχος πρόσφυσης ASR και το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών ABS.Η νέα Vespa Gtv είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Vespa, με ενδεικτική τιμή λιανικής 6.999 €.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top