Το Extreme E στο 10ο Rally Greece Offroad

Πυλώνας ανάπτυξηςη «πράσινη» διοργάνωση

Το Extreme E στο 10ο Rally Greece Offroad

Την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την ένταση των αγώνων του επετειακού 10ου Rally Greece Offroad και να γνωρίσουν όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης είχαν ο Chief Championship Officer του Extreme E, James Taylor και η συνεργάτης του, Macita Hardacre, οι οποίοι επισκέφτηκαν την Παρασκευή το Service Park και το Κέντρο Διοίκησης του Rally Greece Offroad.

Το Extreme E στο 10ο Rally Greece Offroad

Τα στελέχη του Extreme E ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που εγκαινιάστηκαν πέρυσι, οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τη διεξαγωγή αγώνων παγκόσμιου βεληνεκούς και εξέφρασαν για άλλη μια φορά το έντονο ενδιαφέρον της διοργανώτριας Αρχής να πραγματοποιηθούν οι αγώνες όχι μόνο με ηλεκτροκίνητα αλλά και υδρογονοκίνητα οχήματα -τα οποία από το 2024 εντάσσονται στο καλεντάρι της διοργάνωσης- στη Δυτική Μακεδονία. Περιοχή που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμβαδίζει απόλυτα με τα πρότυπα του Extreme E.

Ο κ. Taylor, κατά την επίσκεψή του συνομίλησε και με πιλότους πληρωμάτων που αγωνίστηκαν στο 10o Rally Greece Offroad, διερευνώντας το ενδεχόμενο να συμμετέχουν στον αγώνα της Extreme E

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top