Αυτή είναι η συναρπαστική BMW M 1000 XR

Η BMW M 1000 XR «πιάνει» τα 280 χιλιόμετρα τελική ταχύτητα

Αυτή είναι η συναρπαστική BMW M 1000 XR

Το γράμμα M είναι παγκοσμίως συνώνυμο της αγωνιστικής επιτυχίας καθώς και της γοητείας που εκπέμπουν τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της BMW και απευθύνεται σε πελάτες με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις για επιδόσεις, αποκλειστικότητα και εξατομικευμένο στυλ.

Τιμώντας την επέτειο των 100 χρόνων της BMW Motorrad και μία παράδοση σχεδόν ενός αιώνα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η πρωτότυπη M 1000 XR αποτελεί πρόγευση μιας supersport μοτοσυκλέτας που διαχειρίζεται άριστα κάθε είδους χρήση: στον επαρχιακό δρόμο, σε μεγάλες αποστάσεις και στην πίστα με την ίδια αυτοπεποίθηση σε επίπεδο απόδοσης που μέχρι τώρα ήταν άγνωστη σε αυτή την κατηγορία.

Η BMW M 1000 XR

Ως βάση χρησιμοποιείται ο τετρακύλινδρος κινητήρας της supersport μοτοσικλέτας BMW S 1000 RR, ο οποίος διαθέτει την τεχνολογία μεταβλητού χρονισμού και βύθισης των βαλβίδων BMW ShiftCam. Με απόδοση πάνω από 147 kW (200 hp), βάρος κατά DIN χωρίς αναβάτη μόλις 223 kg με γεμάτο ρεζερβουάρ, και τεχνολογία πλαισίου, αεροδυναμική και ηλεκτρονικά ελέγχου σχεδιασμένα να αποδίδουν παντού καλά.

Η BMW M 1000 XR

Η νέα M XR ανοίγει νέες δυνατότητες δυναμικής οδήγησης ως μία crossover μοτοσικλέτα στη σπορ κατηγορία που μέχρι πρότινος προορίζονταν για καθαρόαιμα superbikes. Περαιτέρω μείωση του βάρους και ακόμη πιο δυναμική συμπεριφορά μπορούν να επιτευχθούν με το M Competition Package, το οποίο διατίθεται ως προαιρετικός εργοστασιακός εξοπλισμός. Η τελική ταχύτητα του πρωτότυπου M XR είναι περίπου 280 km/h.Όπως η M RR και η M R, η νέα M XR διαθέτει φρένα M.

Η BMW Motorrad θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα BMW M 1000 XR το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top