Η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. «έτρεξε» στον αγώνα B2Run Aθens 2023

Διοργανώνεται αποκλειστικά για τις εταιρείες και το προσωπικό τους

Η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. «έτρεξε» στον αγώνα B2Run Aθens 2023

Στο B2Run Aθens, σωστά  διαβάσατε με «θ» και όχι με «th, το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό Corporate Running Party, που διεξήχθη την 1η Ιουνίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρος Λούης (ΟΑΚΑ), συμμετείχε φέτος τόσο το προσωπικό της Nissan – Νικ. Ι. θεοχαράκης Α.Ε., όσο και των λοιπών εταιρειών του Ομίλου.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό αγώνα δρόμου που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εταιρείες, με στόχο να αναδείξει την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλληλοϋποστήριξη και τον αλληλοσεβασμό, τονίζοντας τη σημασία που έχουν η συμμετοχή και η προσπάθεια και όχι απαραίτητα η νίκη.

Η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. στον αγώνα B2Run Aθens 2023

Το B2Run διεξάγεται από το 2008 σε πάνω από 45 διαφορετικές πόλεις στον κόσμο, μετρώντας πλέον περισσότερους από 230.000 συμμετέχοντες.Στο φετινό B2Run Aθens, έτρεξαν περίπου 2.000 άτομα από 65 εταιρείες από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους, όπως φαρμακευτικές, κατασκευαστικές, τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών, τροφίμων και ποτών κ.ά.

Η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. στον αγώνα B2Run Aθens 2023

Το συνολικό μήκος της διαδρομής δεν ξεπερνούσε τα 5 χλμ., προκειμένου να είναι εφικτή η συμμετοχή, ακόμα και σε όσους δεν είναι “μυημένοι” στο τρέξιμο, είτε τρέχοντας είτε περπατώντας. Άλλωστε κοινός παρονομαστής όλων όσων συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση είναι η επιθυμία για ενδυνάμωση των σχέσεων με τους συναδέλφους τους, η βελτίωση της επικοινωνίας και η καλλιέργεια ενός ομαδικού πνεύματος που θα οδηγήσουν παράλληλα και σε ένα πιο ζεστό κι ευχάριστο κλίμα στο γραφείο.

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα του αγώνα για την ομάδα της Nissan, ο Π. Ζευκιλής σημείωσε την καλύτερη επίδοση τερματίζοντας στην 12η θέση στην γενική κατάταξη, ακολουθώντας ο Θ. Μπούτσικας στην 24η.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top