Η BMW το Χόλυγουντ και οι Κάννες

Η αθόρυβης καταδίωξης με τη νέα BMW i7 M70 xDrive

Η BMW το Χόλυγουντ και οι Κάννες

Περισσότερα από 200 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, μια εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστές αστέρες του Χόλυγουντ και μια επαναστατική θαλασσινή εμπειρία: στη δεύτερη χρονιά της ως επίσημος συνεργάτης του φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, η BMW επικεντρώθηκε στη βιώσιμη πολυτέλεια, την ‘ηλεκτρίζουσα’ δράση και την προηγμένη κινητικότητα στο νερό.

Η BMW συνεπαίρνει το κοινό στις Κάννες με χολυγουντιανή δράση

Η υπηρεσία μεταφοράς στις διαδρομές γύρω από το Palais des Festivals et des Congrès έδωσε την ευκαιρία σε διεθνείς επισκέπτες, συμμετέχοντες στο φεστιβάλ και VIP να βιώσουν την εμπειρία της premium κινητικότητας χωρίς εκπομπές ρύπων με ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Η BMW συνεπαίρνει το κοινό στις Κάννες με χολυγουντιανή δράση

Το highlight του στόλου οχημάτων του φεστιβάλ ήταν η νέα BMW i7 M70 xDrive.Το ισχυρότερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της BMW έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελευταία παραγωγή της BMW Films. Στο επίκεντρο της ταινίας μικρού μήκους "The Calm" που έκανε το ντεμπούτο της στις Κάννες βρίσκεται μια σεκάνς αθόρυβης καταδίωξης με το πολυτελές sedan.

Η BMW συνεπαίρνει το κοινό στις Κάννες με χολυγουντιανή δράση

Εν τω μεταξύ, στην περιοχή του λιμανιού της πόλης της νότιας Γαλλίας, η BMW συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή σκαφών TYDE για να παρουσιάσει μια νέα μορφή κινητικότητας στο νερό χωρίς εκπομπές ρύπων: το The ICON, ένα επαναστατικό σκάφος με ηλεκτρική κίνηση από μπαταρία και πρωτοποριακό σχεδιασμό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top