Η Volvo έκανε ακόμη καλύτερο το σύστημα infotainment

Όλα στον ψηφιακό πίνακα οργάνων της Volvo

Ασύρματη (over-the-air) ενημέρωση της Volvo

Η πιο πρόσφατη ασύρματη (over-the-air) ενημέρωσή κάνει ακόμη καλύτερο το σύστημα infotainment για τους χρήστες του Apple CarPlay. Έρχεται σε αυτοκίνητα Volvo με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google, σε όλο τον κόσμο.Η πιο αξιοσημείωτη βελτίωση σε αυτή την ενημέρωση είναι ότι το Apple Maps και άλλες υποστηριζόμενες εφαρμογές πλοήγησης γίνονται πλέον διαθέσιμες στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ακριβώς πίσω από το τιμόνι. 

Ασύρματη (over-the-air) ενημέρωση της Volvo

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων προβάλλει πλέον και πληροφορίες σχετικές με το τηλέφωνο. Μπορείτε να απαντήσετε, να απορρίψετε και να τερματίσετε κλήσεις χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα στο τιμόνι, ενώ μέσω της κεντρικής οθόνης μπορείτε επίσης να τερματίσετε μία κλήση ή να τη βάλετε σε σίγαση. Το πινακίδιο του CarPlay στην κεντρική οθόνη περιλαμβάνει πλέον και πληροφορίες για τα media. Η βελτιωμένη αλληλεπίδραση με τα media σάς διευκολύνει να παίξετε, να διακόψετε και να προσπεράσετε τραγούδια. 

Αυτή η ενημέρωση φέρνει επίσης μία σειρά από αλλαγές που βελτιώνουν την εμπειρία όλων των οδηγών. Στο εξής, μπορείτε να πλοηγηθείτε ανάμεσα στις λειτουργιές υποστήριξης οδηγού χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα στο τιμόνι και να επιλέξετε εάν οι πλευρικοί καθρέπτες θα αναδιπλώνονται ή όχι όταν κλειδώνετε το αυτοκίνητο. Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν ορισμένες μικρές βελτιώσεις στη ρύθμιση του κινητήρα και διορθώσεις σφαλμάτων. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top