Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Volvo EX30

Το νέο Volvo EX30 διαθέτει πρωτόγνωρα στοιχεία για την κατηγορία

Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Volvo EX30

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX30 δεν σχεδιάστηκε μόνο για να είναι ασφαλές και βιώσιμο, αλλά και με στόχο να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, πιο ήρεμη και πιο απολαυστική, μέσω τεχνολογίας αιχμής και μελετημένου σκανδιναβικού design. Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα και ανανεώσιμα υλικά όπως το τζιν, το λινάρι και το μαλλί, καθώς και μία σειρά από εκφραστικά χρώματα και διαφορετικές υφές, το εσωτερικό ενσωματώνει την υπεύθυνη σχεδίαση στον πυρήνα του. 

Η κεντρικοποίηση στο εσωτερικό του EX30 εκφράζεται επίσης από τη μοναδική οθόνη 12,3” που είναι τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό και παρέχει κάθε σχετική πληροφορία που χρειάζεται ο οδηγός. Εντάσσοντας τα πάντα μέσα σε μία και μόνο οθόνη, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία αίσθηση χώρου γύρω από τον οδηγό, αλλά και να εξοικονομήσουμε υλικά. 

Ευθυγραμμισμένο με τη φιλοδοξία να προσφέρουn εξαιρετικά προηγμένο σύστημα infotainment, το EX30 με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google περιλαμβάνει φωνητική βοήθεια από το Google Assistant, πλοήγηση μέσω Google Maps και τις αγαπημένες εφαρμογές σας στο Google Play. Το EX30 είναι επίσης το πρώτο μοντέλο Volvo που εξοπλίζεται με ασύρματη λειτουργία Apple CarPlay.  

Το εσωτερικό του Volvo EX30

Το σύστημα infotainment παρέχει συνδεσιμότητα 5G, όπου διατίθεται. Με την υποστήριξη του Snapdragon Cockpit Platforms από την Qualcomm Technologies, Inc, αυτή η premium in-car εμπειρία θα έχει εξαιρετικά άμεση απόκριση, όπως ακριβώς θα περιμένατε. 

Επιπλέον, χαρακτηριστικά όπως το soundbar που καλύπτει όλο το πλάτος του ταμπλό – το πρώτο στο είδος του σε ένα αυτοκίνητο. Ενσωματώνει μία σειρά ηχείων και πλημμυρίζει ολόκληρη την καμπίνα με premium ήχο. Εάν επιλέξετε να το συνδυάσετε με το high-end ηχοσύστημα της Harman Kardon, μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική και τα podcast .

Το εσωτερικό του Volvo EX30

Η κεντρική κονσόλα είναι ιδιαίτερα ευέλικτη και χρηστική, με ένα συρόμενο σύστημα που σας επιτρέπει να επιλέγετε το πώς ακριβώς θα χρησιμοποιήσετε τον χώρο. Οι επιβάτες μπορούν να τοποθετήσουν τα τηλέφωνά τους σε ειδικές θήκες που βρίσκονται στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων, ενώ υπάρχει και ένα χρήσιμο αποθηκευτικό συρτάρι κάτω από την κεντρική κονσόλα. Στο εσωτερικό της πόρτας του χώρου αποσκευών, έχουν συμπεριλάβει έναν χρήσιμο οδηγό μεγέθους – ιδανικό όταν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα έπιπλο σε επίπεδη συσκευασία και δεν είστε σίγουροι αν – για παράδειγμα, το νέο σας τραπέζι – θα χωρέσει στο αυτοκίνητο.

Το νέο Volvo EX30 θα παρουσιαστεί στις 7 Ιουνίου και την ίδια μέρα θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία σε επιλεγμένες αγορές, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top