Νέα «προίκα» για τα μοντέλα της Dacia

Τι περιλαμβάνουν οι νέες εκδόσεις Extreme από την Dacia

Νέες εκδόσεις Extreme από την Dacia

Η Dacia, που έχει ταυτιστεί πλέον με τις εξορμήσεις στην ύπαιθρο, παρουσιάζει μία σειρά αναβαθμίσεων στα μοντέλα της, που περιλαμβάνουν τη νέα έκδοση Extreme, την έκδοση με κινητήρα ELECTRIC 65 αποκλειστικά για το Spring, καθώς και ένα πρωτοποριακό σύστημα ύπνου, το Sleep Pack. και το Jogger, Slate Blue για το the Spring, που έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα. 

Στοιχεία βαμμένα σε απόχρωση Copper Brown (του χαλκού), ένα χρώμα που δημιουργήθηκε ειδικά για τις εκδόσεις Dacia Extreme. Το Copper Brown κοσμεί τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών, τα καπάκια στις πλήμνες των τροχών και το λογότυπο της Dacia στο πορτμπαγκάζ. 

Μεταξύ άλλων τοποθέτησαν μαύρες γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου, 16 ιντσών στα Sandero Stepway και Jogger, 17 ιντσών για το Duster. Επίσης στο εσωτερικό τοποθετήθηκαν  καινούργιες υφασμάτινες ταπετσαρίες MicroCloud. 

Νέες εκδόσεις Extreme από την Dacia

Επειδή ένα αυτοκίνητο με κίνηση μόνο στους 2 τροχούς είναι δύσκολο να κινηθεί σε χιόνι ή λάσπη, τα Sandero Stepway Extreme και Jogger Extreme διαθέτουν πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό τους και το σύστημα Extended Grip. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή λύση που ενεργοποιείται από τα χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα, προσαρμόζοντας τον τρόπο λειτουργίας του ESP και του ASR και επιτρέποντας στους τροχούς να περιστρέφονται πιο ελεύθερα, ώστε να βρίσκουν καλύτερη πρόσφυση όταν το αυτοκίνητο κινείται σε ανώμαλο έδαφος.  

Νέες εκδόσεις Extreme από την Dacia

To Sleep Pack αποτελείται από ένα ξύλινο κουτί που είναι φτιαγμένο για να χωράει μέσα στο πορτμπαγκάζ του Jogger. Το κουτί αυτό ξεδιπλώνεται εύκολα και γρήγορα, σχηματίζοντας ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι με το στρώμα του. Το στρώμα καλύπτει ολόκληρο το πίσω μέρος του εσωτερικού του αυτοκινήτου, από την πλάτη των μπροστινών καθισμάτων, πάνω από τα πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα, μέχρι έξω και κάτω από την πόρτα του χώρου αποσκευών. Ο χώρος για ύπνο είναι ιδιαίτερα μεγάλων διαστάσεων, καθώς έχει μήκος 190εκ., πλάτος έως 130εκ. και η απόστασή του από την οροφή είναι τουλάχιστον 60εκ. 

Νέες εκδόσεις Extreme από την Dacia

Η πόρτα του κουτιού του Sleep Pack μπορεί να ανοίξει προς τα πίσω και να σχηματίσει ένα τραπέζι φαγητού, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύσετε το δείπνο σας προστατευμένοι κάτω από την ανοιχτή πόρτα του χώρου των αποσκευών. Οι νέες εκδόσεις είναι δσιαθέσιμες στην ελληνική αγορά  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top