Κia: Ξέρει να σχεδιάζει και βραβεύτηκε γι αυτό

Διπλή νίκη της Kia στα διάσημα βραβεία σχεδιασμού iF Design Awards

Διπλή νίκη της Kia στα διάσημα βραβεία σχεδιασμού iF Design Awards

Η Kia βραβεύτηκε μέσω δύο πολύ σημαντικών διακρίσεων στο iF Design Award 2023. Η επιτυχία της μάρκας στις διάσημες κατηγορίες iF Design «Company Branding» και «Shop / Showroom Store Identity» σηματοδοτεί τη δυναμική  και την  αποτελεσματικότητα της δημιουργικής προσέγγισης της Kia για την αφοσίωση των πελατών και την ανταγωνιστικότητά της στον παγκόσμιο σχεδιασμό από τον μετασχηματισμό της μάρκας το 2021. 

Νίκη της Kia στα διάσημα βραβεία σχεδιασμού iF Design Awards

Το σλόγκαν της Kia  «Movement that Inspires» και η σχεδιαστική της φιλοσοφία «Opposites United» βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε σκέλους της παγκόσμιας εταιρικής ταυτότητας της μάρκας και των στρατηγικών ταυτότητας του showroom. Σε συνδυασμό με μοντέλα όπως το πρόσφατα αποκαλυφθέν πλήρως ηλεκτρικό SUV EV9, διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτάχυνση της Kia στην ταχεία μετάβασή της από κατασκευαστή αυτοκινήτων σε πάροχο λύσεων βιώσιμης κινητικότητας. 

Το λογότυπο της Kia συμβολίζει τη νέα κατεύθυνση  της μάρκας μεταφέροντας το ‘Movement that Inspires’ μέσα από  τρεις σχεδιαστικές έννοιες: Συμμετρία, Ρυθμός και ΑνύψωσηΟ εταιρικός χρωματικός συνδυασμός της Kia αποτελείται από το Midnight Black και το Polar White. 

Νίκη της Kia στα διάσημα βραβεία σχεδιασμού iF Design Awards

Η φουτουριστική εκθεσιακή ζώνη διαθέτει έντονες γωνίες και αχρωματικά χρώματα, μαζί με ατσάλινες επιφάνειες που αντανακλούν διακριτικά σε κάθε μοντέλο για να ενισχύσουν την ορατότητα και την αίσθηση του χώρου. Αντίθετα, η ζώνη πελατών βασίζεται σε στρογγυλά σχήματα, όμορφα φωτισμένους ξύλινους τοίχους, δάπεδα και οροφές και υψηλής ποιότητας έπιπλα καλυμμένα με ύφασμα για να δημιουργήσουν μια μοναδική άνετη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα όπου οι πελάτες μπορούν να χαλαρώσουν και να δουν τα αυτοκίνητα, σχεδόν ως έργα τέχνης σε μια γκαλερί. 

Φέτος, τα iF Design Awards προσέλκυσαν 10.544 συμμετοχές από 56 συμμετέχουσες χώρες αναδεικνύοντας μια σειρά από εξαιρετικά επιτεύγματα στον τομέα του σχεδιασμού. Συνολικά 133 εμπειρογνώμονες σχεδιασμού από 20 διαφορετικές χώρες συγκεντρώθηκαν για να κρίνουν τα 3.572 προϊόντα  που συμπεριελήφθησαν  στη λίστα μετά από έναν ψηφιακό προκριματικό γύρο. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top