Bentley: Είναι καιρός για... πρίγκηπες

Η Bentley γιορτάζει τα εικοστά γενέθλια της Continental GT

Η Bentley γιορτάζει τα εικοστά γενέθλια της Continental GT

Με σκοπό να γιορτάσει τα 20 χρόνια της Continental GT, η Bentley Motors διοργανώνει ένα τετράμηνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει μοναδικά μοντέλα, test-drives και εκδηλώσεις με εκκίνηση στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης με το ντεμπούτο μιας μοναδικής Continental GT S. Αυτό το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο παρουσιάζει πολλά ειδικά χαρακτηριστικά της Mulliner, όπως αναμνηστικά σήματα, ένθετα και μοτίβα σχεδίασης που σηματοδοτούν τα 20 χρόνια του μοντέλου που καθόρισε τη σύγχρονη εποχή της Bentley Motors.

Το εσωτερικό της Bentley Continental GT S

Η πρώτη Continental GT που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής στο Crewe το 2003, με αριθμό VIN 20001, ήταν βαμμένη σε Cypress Green με εσωτερικό σε δέρμα Saddle και φινίρισμα Burr Walnut. Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα, παρέμεινε στην κατοχή της εταιρείας ως σημαντικό ορόσημο στο γκαράζ της Heritage Collection.

Tα εικοστά γενέθλια της Bentley Continental GT.

Στη φετινή Monterey Car Week (11-18 Αυγούστου) η Bentley θα αποκαλύψει μία τελευταία μοναδική Continental GT – εμπνευσμένη από το VIN 20001 – για να ολοκληρώσει τους επετειακούς εορτασμούς.Τώρα ποιός θα την αποκτήσει; Είπαμε είναι καιρός για...πρίγκηπες  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top