Mazda: Προετοιμάστε φθηνά το αυτοκίνητο για άνοιξη και καλοκαίρι

Όταν κάνετε service προτιμήστε γνήσια ανταλλακτικά

Προετοιμασία του Mazda σας για άνοιξη και καλοκαίρι

H πρόληψη πάντα ανταμείβει.Ο διεξοδικός έλεγχος του οχήματός σας μετά τον χειμώνα, που αποτελεί μια δύσκολη περίοδος για το αυτοκίνητό, αλλά και πριν από το καλοκαίρι, που συνήθως πραγματοποιούνται πολλά ταξίδια, είναι σίγουρα μια σοφή επιλογή. Τώρα, η Mazda σας προσφέρει τη δυνατότητα επιθεώρησης του συστήματος κλιματισμού, καθώς και της εγκατάστασης ενεργού καθαρού φίλτρου καμπίνας σε συμφέρουσα τιμή σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της. 

Τώρα, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο κατά την περίοδο της άνοιξης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένας ενδελεχής έλεγχος του οχήματός σας από εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό με εξειδίκευση στα αυτοκίνητα Mazda. Το service γίνεται με χρήση αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών και υγρών εγκεκριμένων από τον κατασκευαστή. Ο έλεγχος διασφαλίζει ότι το όχημά σας είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το καλοκαίρι. 

Επιπλέον, η εγκατάσταση του ενεργού καθαρού φίλτρου καμπίνας κάνει τα ταξίδια σας πιο ασφαλή, καθώς προστατεύει όλους τους επιβάτες από σωματίδια αλλεργιογόνων, αλλά και από επιβλαβή αέρια. Σε σύγκριση με τα κανονικά φίλτρα αέρα, τα ενεργά καθαρά φίλτρα καμπίνας είναι πιο αποτελεσματικά στο να συλλάβουν αυτά τα σωματίδια και να εξουδετερώσουν το όζον και τις δυσάρεστες οσμές, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πονοκεφάλους, βήχα ή ερεθισμό των ματιών. Το φίλτρο τώρα προσφέρεται με έκπτωση 20%. 

Όμως, εκτός από ασφάλεια κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών ταξιδιών χρειαζόμαστε και άνεση, άρα χώρο. Είτε πρόκειται για βόλτα με ποδήλατο, μια εκδρομή για κάμπινγκ, είτε για ένα road trip προκειμένου να ανακαλύψετε τα μυστικά μιας πόλης, ένα είναι σίγουρο: οι σχάρες οροφής, οι ειδικές θήκες αποσκευών καθώς και οι βάσεις ποδηλάτων θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Όλος αυτός ο πρακτικός εξοπλισμός είναι πλέον διαθέσιμος με έκπτωση 20% σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mazda. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top