Kia Niro PHEV: Πήρε το βραβείο που θα ήθελαν πολλοί

Σε ποιά σημεία διακρίθηκε

Το Kia Niro Plug-in Hybrid επιβραβεύτηκε με ένα Red Dot Design Award

Το Kia Niro Plug-in Hybrid επιβραβεύτηκε με ένα Red Dot Design Award στην κατηγορία ‘’Product Design’’. Το βραβείο αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Kia να σχεδιάζει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας οχήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της, ενώ παράλληλα παραμένει στην αιχμή της  σχεδιαστικής πρωτοπορίας. 

Το Niro Plug-in Hybrid διαθέτει μια συναισθηματική αλλά λογική αισθητική σχεδίασης, με γνώμονα τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της Kia «Opposites United». Στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται τα πρωτοποριακά φώτα ημέρας (DRLs) με ξεχωριστή εμφάνιση «Heartbeat», η χαρακτηριστική κολόνα Aero C και άλλες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που ενισχύουν τη στιβαρή εμφάνιση του ηλεκτροκίνητου CUV 

Το Kia Niro Plug-in Hybrid

Το Kia Niro έρχεται με την επιλογή τριών ηλεκτροκινητήρων: ηλεκτρικό, υβριδικό και υβριδικό plug-in. Σύμφωνα με τις φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές οδήγησης, και οι τρεις εκδόσεις διαθέτουν επίσης φιλικά προς το περιβάλλον υλικά εσωτερικού, που περιλαμβάνουν  ταπετσαρίες από ανακυκλωμένα υλικά, πάνελ θυρών  χωρίς βαφή καθώς και δερμάτινα vegan καλύμματα καθισμάτων, κατασκευασμένα από δέντρα ευκάλυπτου. Επιπλέον, το κατώφλι φόρτωσης περιέχει 75% ανακυκλωμένες ίνες. 

Το Red Dot Design Award είναι ένα από τα πιο φημισμένα βραβεία σχεδιαστικής ποιότητας όπου κάθε χρόνο, μια κριτική επιτροπή διεθνών εμπειρογνωμόνων εξετάζει τις υποβολές για ποιότητα σχεδίασης και βαθμό καινοτομίας. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top