Mazda: Ψάχνει τρόπους για να διατηρήσει κινητήρες εσωτερικής καύσης

Και δεν είναι η μόνη εταιρεία

Mazda βιοαιθανόλη

Η Ερευνητική Ένωση Καινοτομίας Βιομάζας για Καύσιμα Αυτοκινήτων Νέας Γενιάς («Ερευνητική Ένωση») και η Mazda Motor Corporation («Mazda») είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συμμετοχή της Mazda ως μέλος της ένωσης. Η Ερευνητική Ένωση ιδρύθηκε την 1η Ιουλίου 2022 από την ENEOS Corporation, τη Suzuki Motor Corporation, τη Subaru Corporation, την Daihatsu Motor Co. Ltd., την Toyota Motor Corporation και την Toyota Tsusho Corporation. Η είσοδος της Mazda ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των συμμετεχουσών εταιρειών σε επτά.

Η Mazda και η ΄έρευνα για βιοαιθανόλη

Η Ερευνητική Ένωση προωθεί την τεχνολογική έρευνα σχετικά με τη χρήση βιομάζας καθώς και την παραγωγή καυσίμου βιοαιθανόλης για αυτοκίνητα για την επίτευξη μιας carbon neutral κοινωνίας. Στις 25 Οκτωβρίου 2022, η Ερευνητική Ένωση σύναψε με την πόλη Okuma στη Νομαρχία Fukushima τη Βασική Συμφωνία για την ίδρυση Νέων Επιχειρηματικών Εγκαταστάσεων και ξεκίνησε δράσεις με στόχο την άμεση και κατάλληλη επίλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η κοινότητα.

Η έρευνα για τη βελτίωση της τεχνολογίας παραγωγής καυσίμου βιοαιθανόλης και για τη χρήση CO2 που παράγεται κατά την παραγωγή καυσίμου βιοαιθανόλης, την οποία προωθεί η Ερευνητική Ένωση ως μέρος μιας σειράς διαφορετικών επιλογών για την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα, συμπίπτει με την ιδέα της Mazda να παρέχει περισσότερες επιλογές μέσω της στρατηγικής πολλαπλών λύσεων. Αυτός ο συγχρονισμός οδήγησε τη Mazda να ενταχθεί στην Ερευνητική Ένωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top