Jeep Renegade και Compass: Οι νέες εκδόσεις δεν...παίζονται

Πότε έρχονται στην Ελλάδα 

Jeep Renegade Compass νέες εκδόσεις

Η ειδική έκδοση Upland είναι διαθέσιμη στα Renegade και Compass με το καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, απόδοσης 240 ίππων, το οποίο χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες και την μπαταρία χωρητικότητας 11,4 kWh, προσφέρει υψηλή ισχύ, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50χλμ. Εντυπωσιακός είναι ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει εκτός των άλλων, full-LED φωτιστικά σώματα, πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και ψηφιακούς πίνακες οργάνων και multimedia διάστασης έως 10,25’’. 

Αποκλειστικά για το Compass e-Hybrid, το μοντέλο που χάρη στο προηγμένο του σύστημα κίνησης προσφέρει για πρώτη φορά στα υβριδικά συστήματα των 48V δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά, η νέα ειδική έκδοση High Altitude ενισχύει επιπλέον την άνεση, αλλά και την κομψότητα του μοντέλου.

 Εξωτερικά οι νέοι τροχοί των 19’’ σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα αναδεικνύουν περαιτέρω το επιβλητικό στιλ του μοντέλου, ενώ στο εσωτερικό ο συνδυασμός υφάσματος και οικολογικού δέρματος με κόκκινες ραφές αναβαθμίζουν την premium αίσθηση της καμπίνας.

Όπως και στις υπάρχουσες εκδόσεις του Compass e-Hybrid, κίνηση δίνει το υβριδικό σύστημα απόδοσης 130 ίππων και 240Nm ροπής που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα υπό συνθήκες το Compass e-Hybrid να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, όπως για παράδειγμα κατά τους ελιγμούς στάθμευσης ή στην έντονη κυκλοφοριακή κίνηση.  

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των νέων ειδικών εκδόσεων των Renegade και Compass στην Ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμες το προσεχές διάστημα. Η Jeep ήδη έχει προχωρήσει στον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της χάρη στα υβριδικά συστήματα e-Hybrid και 4xe, ενώ το προσεχές διάστημα η παρουσία της θα ενισχυθεί και από το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Avenger, που πρόσφατα κατάκτησε τον τίτλο Car Of The Year 2023.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top