Fiat Ducato: Πέρασε τα νέα τεστ ασφαλείας

Με κορυφαία συστήματα υποβοήθησης

Fiat Ducato Euro NCAP δοκιμές

Με τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP να εφαρμόζει ακόμα πιο αυστηρά κριτήρια όσον αφορά στην αξιολόγηση της ασφάλειας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV), το FIAT Professional Ducato συνεχίζει να αποτελεί το πρότυπο ασφάλειας της κατηγορίας, διατηρώντας και με τα νέα κριτήρια τη μεγαλύτερη βαθμολογία από κάθε άλλο LCV.

Εκτός από τη στιβαρή δομή της, η νεότερη γενιά του μοντέλου εφαρμόζοντας μια σειρά κορυφαίων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) προσφέρει το πληρέστερο πακέτο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας στο χώρο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. 

Αυτή η πρωτοπορία του Ducato επιβεβαιώθηκε και από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP που το 2022 αξιολόγησε το μοντέλο ως το ασφαλέστερο LCV, αλλά και το μόνο στο οποίο απονεμήθηκε η κορυφαία διάκριση “Platinum”.

Τη φετινή χρονιά ο Euro NCAP προχώρησε στην αυστηροποίηση των προδιαγραφών αξιολόγησης των LCV κάνοντας ακόμα πιο απαιτητικές τις δοκιμασίες για τα επαγγελματικά μοντέλα. Για ακόμα μια φορά το FIAT Professional Ducato βρέθηκε στην κορυφή της αξιολόγησης, αποτελώντας με τη βαθμολογία 63% το ασφαλέστερο LCV ανεξαρτήτου κατηγορίας. 

Με ά σε εκδόσεις van και chassis με ή χωρίς εργοστασιακή «καρότσα». Με έμφαση στην εξυπηρέτηση του επαγγελματία και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, η FIAT Professional προσφέρει όλες οι εκδόσεις με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top