CITROEN MY AMI CARGO: Η τιμή του νέου μοντέλου δεν...«παίζεται»

Η ηλεκτρική λύση για τους επαγγελματίες μέσα στην πόλη

CITROEN MY AMI CARGO τιμή

Το CITROEN AMI αποοτελεί την πιο φτηνή λύση για τους επαγγελματίες οι οποίοι κινούνται μέσα στην πόλη.Είτε θέλουν να μερταφέρουν πακέτα,είτε λουλούδια, είτε πίτσες το μικρό ηλεκτρικό της CITROEN με αυτονομία έως 75 km και μέγιστη ταχύτητα 45 χλμ./ώρα και φόρτιση στο σπίτι σε μια απλή οικιακή πρίζα δίνει λύσεις.Έχει μήκος 2,41 m, πλάτος 1,39 m και ύψος 1,52 m, και σε συνδυασμό με διάμετρο στροφής 7,20 m, δίνει μεγάλη ευελιξία στις αστικές μετακινήσεις.

Την ίδια στιγμή έχουν γίνει μετατροπές στο εσωτερικό έχουν με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι  μεταφορικές ικανότητες για τα αντικείμενα.Η θέση του συνοδηγού έχει αντικατασταθεί από εναν κεντρικό αποθηκευτικό χώρο 260 λίτρων Διαθετει κάλυμμα το οποίο επιτρέπει τον διαχωρισμό της περιοχής του οδηγού από τον χώρο φόρτωσης. 


Το ειδικό κάλυμμα του αποθηκευτικού χώρου, μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα βάρους μέχρι 40 κιλών και να χρησιμοποιηθεί ως κινητό γραφείο χάρη σε μια ειδική θήκη μεγέθους A4 που μπορεί φιλοξενήσει ένα tablet η διάφορα έγγραφα (π.χ. δελτίο αποστολής η παραγγελιών).To MY AMI CARGO σας προσφέρει έναν χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο όγκο 400 λίτρων και ωφέλιμο φορτία 140 κιλών, χάρη στην αντικατάσταση του καθίσματος του συνοδηγού από έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

Ο χώρος φόρτωσης του MY AMI CARGO διαθέτει δάπεδο 2 επιπέδων. Στην οριζόντια θέση, εξασφαλίζει ωφέλιμο μήκος φόρτωσης 1,20μ.Αποκλειστικά για το MY AMI CARGO, έχει σχεδιαστεί ένα ειδικό δίχτυ συγκράτησης φορτίου. Τοποθετείται κάθετα στην πλευρά του χώρου φόρτωσης που είναι προσβάσιμη από το εξωτερικό, για να συγκρατεί αντικείμενα όταν ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού.

Για να το αποκτήσετε χρειάζεστε 7350 ευρώ με ΦΠΑ  τιμή η οποία προκύπτει μετά την αφαίρεση επιδότησης ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ" 3.000 ευρώ. Η τιμή χωρίς την επιδότηση είναι στα 10350 ευρώ..

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top