Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε: Τα ηλεκτρικά οχήματα που φέρνει στην Ελλάδα

η Nissan μπαίνει σε μια δυναμική τροχιά

Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε Nissan ηλεκτρικά οχήματα

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. χαράζει σταθερά την πορεία της προς ένα βιώσιμο μέλλον και ενισχύει τη θέση της στην αγορά με την παρουσίαση μιας νέας, πλούσιας γκάμας συναρπαστικών μοντέλων, τόσο επιβατικών όσο και επαγγελματικών.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την πρωτοπορία της στην ηλεκτροκίνηση με τα μοντέλα της Nissan στην πρώτη γραμμή, η εταιρεία πατάει το γκάζι προς ένα ηλεκτρικό μέλλον, προσφέροντας λύσεις και τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.

Επιπλέον, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. αντιπροσωπεύει, μεταξύ άλλων, τους οίκους ADDAX, REGIS που διαθέτουν κορυφαία ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά οχήματα και προϊόντα, για αστικές επαγγελματικές μεταφορές. 

Όπως και τα εξελιγμένα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της GREEN MACHINES, που δύναται να συμβάλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης για καθαρότερες πόλεις,

Συγκεκριμένα, η Nissan μπαίνει σε μια δυναμική τροχιά, λανσάροντας το υβριδικό Juke, τις e-POWER εκδόσεις στο Qashqai και στο ολοκαίνουργιο X-Trail, το αμιγώς ηλεκτρικό coupe crossover Ariya, .

Ο στόλος συμπληρώνεται με το νέο επαγγελματικό Townstar, διαθέσιμο τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, αλλά και ως βενζινοκίνητο. Με αυτά τα φρέσκα μοντέλα, η Nissan θέτει τις βάσεις για ένα συναρπαστικό ταξίδι στην νέα εποχή της αυτοκίνησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top