Το νέο Opel Astra και το...χρυσό τιμόνι

Ποιοι το επιβράβευσαν

Opel Astra Χρυσό Τιμόνι 2022 βραβείο

Το νέο Opel Astra κέρδισε το “Χρυσό Τιμόνι 2022”. Ηλεκτροκίνητο για πρώτη φορά ως Plug-in Hybrid, το Astra έπεισε την κριτική επιτροπή, αλλά και τους αναγνώστες του περιοδικού AUTOBILD και της εφημερίδας BILD am SONNTAG. Η νέα γενιά του best seller της compact κατηγορίας επικράτησε έναντι των ισχυρών ανταγωνιστών του και κατέκτησε ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της αυτοκινητοβιομηχανίας ως το Καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία τιμών κάτω των €50.000.

Την ίδια στιγμή, η Opel γιορτάζει ένα εξαιρετικό σερί επιτυχιών με το νέο Astra. Με το “Χρυσό Τιμόνι 2022” ο κατασκευαστής κάνει το hat trick, καθώς για τρίτη συνεχόμενη φορά το βραβείο πηγαίνει στην Opel. Το 2020, το Opel Corsa-e[2] κέρδισε τον περίοπτο τίτλο, ενώ πέρσι η διάκριση πήγε στο Opel Mokka-e[3]. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο βραβείο είναι το 20ό “Χρυσό Τιμόνι” που κατακτά η Opel.

Η διαδικασία για τη διεκδίκηση του βραβείου "Χρυσό Τιμόνι", ξεκινά με την ψηφοφορία των αναγνωστών του AUTO BILD και της BILD am SONNTAG. Οι αναγνώστες ψηφίζουν μεταξύ των νέων μοντέλων και επιλέγουν σε κάθε κατηγορία τα τρία αγαπημένα τους, τα οποία προκρίνονται στον τελικό. Στην πίστα DEKRA Lausitzring στη Γερμανία, μια διακεκριμένη κριτική επιτροπή από δημοσιογράφους, οδηγούς αγώνων και ειδικούς του αυτοκινήτου, αξιολογεί στη συνέχεια τους φιναλίστ κάθε κατηγορίας σύμφωνα με το πρόγραμμα δοκιμών που έχει θέσει το AUTO BILD.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top