Nissan Z GT4: Πότε ξεκινούν οι παραγγελίες

Με εκρηκτικές επιδόσεις

Nissan Z GT4 παρουσίαση παραγγελίες

Το ειδικά κατασκευασμένο Nissan Z GT4 για τη SEMA, που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στα τέλη Σεπτεμβρίου στα γνώριμα χρώματα της NISMO, διαθέτει ένα μοναδικό χρώμα που “δένει” την παλαιότερη vintage αγωνιστική κληρονομιά με τη μοντέρνα σχεδίαση. Το μπροστινό καπό απεικονίζει τον αριθμό 23, τον αποκλειστικό αριθμό της Nissan, αποτυπωμένο μέσα σε έναν κύκλο ανατέλλοντος ηλίου που θυμίζει την πολύ πρώιμη αγωνιστική δράση της δεκαετίας του '70.

Αναπτύχθηκε από το τμήμα μηχανοκίνητων αθλημάτων NISMO της Nissan, και διαθέτει τον ίδιο βασικό κινητήρα V-6 3.0 λίτρων twin-turbo με το κανονικό Z. Ωστόσο, έχει τροποποιηθεί ώστε να αποδίδει 450 ίππους με 600 Nm ροπής Το GT4-spec Z έχει επίσης ένα πλαίσιο που είναι ειδικά ρυθμισμένο για τον ανταγωνισμό. Μαζί με ένα μεγάλο πίσω φτερό και άλλα αεροδυναμικά πρόσθετα, διαθέτει φρένα Brembo και κολλώδη αγωνιστικά ελαστικά τοποθετημένα σε ζάντες Rays 

Επιπλέον, τα νέα λογότυπα Z στο πίσω τέταρτο του πλαισίου, υπογραμμίζουν τη σύγχρονη ερμηνεία των αρχικών σημάτων 240Z και Fairlady Z, όλα αρμονικά πλαισιωμένα από τον εμβληματικό κόκκινο και μαύρο συνδυασμό χρωμάτων της Nissan και της NISMO.

Για την εναρκτήρια σεζόν του Nissan Z GT4 για το 2023, η Nissan / NISMO θα παρέχει αυτοκίνητα σε πιλοτικές αγωνιστικές ομάδες στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία, για τη σειρά SRO Pirelli GT4 America και τη σειρά Super Taikyu, αντίστοιχα. Η NISMO θα προσφέρει επίσης τεχνική υποστήριξη. Η παράδοση οχημάτων έχει προγραμματιστεί για το 2024, με τις παραγγελίες να γίνονται δεκτές από τα μέσα του 2023.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top