BMW M2: Φτιάχτε την όπως θέλετε για να σας ζηλέψουν

Με γνήσια αξεσουάρ BMW M Performance Parts

BMW M2 γνήσια αξεσουάρ  BMW M Performance Parts

Μπορείτε πλέον να κάμετε την δική σας BMW M2 μοναδική. Είναι διαθέσιμα με το λανσάρισμα της M2 (το οποίο προγραμματίζεται για τον Απρίλιο του 2023), τα retrofit προϊόντα από τη γκάμα γνήσιων Αξεσουάρ BMW εμπλουτίζουν περαιτέρω με συναισθηματικές πινελιές τη σχεδίαση της νέας BMW M2.

Τα BMW M Performance Parts για την αεροδυναμική, το κινητήριο σύνολο, το πλαίσιο και το cockpit, περιλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα επιλογών για την εξατομίκευση της νέας BMW M2 με γνώμονα τη μέγιστη απόδοση. Τα BMW M Performance Parts ενισχύουν τα διαπιστευτήρια καθαρόαιμων επιδόσεων της νέας BMW M2, της οποίας οι compact διαστάσεις, ο εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας 338 kW/460 hp, το προαιρετικό, χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, η προηγμένη τεχνολογία πλαισίου και η κίνηση στους πίσω τροχούς, είναι το πρώτο βήμα για την είσοδο στο μαγικό κόσμο των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH.Ήδη έχουν λάβει πιστοποίηση μαζί με ολόκληρο το όχημα, που σημαίνει ότι συμμορφώνονται με τους θεσπισμένους κανόνες ασφαλείας καθώς και με τα αυστηρά πρότυπα του BMW Group.

Τα πρόσθετα, carbon εξαρτήματα για το εμπρός, το πίσω και τα πλαϊνά τμήματα κατασκευάζονται από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα. Οι πελάτες που επιθυμούν να δώσουν στο προφίλ του αυτοκινήτου μία πιο αιχμηρή οπτική ταυτότητα, μπορούν να επιλέξουν ανθρακονημάτινα ένθετα πλαϊνών ποδιών M Performance, πλαϊνά ‘φιλέτα’ από ανθρακονήματα M Performance μπροστά και πίσω, και καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών M, ομοίως από carbon. Περισσότερες προσωπικές πινελιές μπορούν να προστεθούν στο εξωτερικό του οχήματος με τη μορφή ενός ιμάντα ρυμούλκησης M Performance και ενός καλύμματος κεραίας M Performance από ίνα αραμίντ, ένα ακόμα αποκλειστικό συνθετικό υλικό.

Τα περίτεχνα, χειροποίητα πάνελ εσωτερικού κατασκευάζονται από ματ ανθρακόνημα ανοιχτών πόρων και διαθέτουν λογότυπο M Performance από βουρτσισμένο αλουμίνιο. Το τιμόνι M Performance Pro είναι ιδανικό για οδήγηση απόλυτης ακρίβειας στις στροφές..Η γκάμα προϊόντων για τη βελτιστοποίηση των αγωνιστικών χαρακτηριστικών της νέας BMW M2 με ιδιαίτερο στυλ, ολοκληρώνεται με βελούδινα πατάκια M Performance που φέρουν διακοσμητική ραφή σε αντίθετα χρώματα και λογότυπο M Performance, καθώς και M Performance ασφάλειες θυρών με χρωματιστό λογότυπο M και M Performance ανθρακονημάτινη τάπα ρεζερβουάρ.

Απολήξεις εξαγωγής M Performance με επένδυση από τιτάνιο/ανθρακονήματα διατίθενται ως μία εντυπωσιακή προσθήκη στο στάνταρ σύστημα εξαγωγής που είναι τοποθετημένο στη νέα BMW M2. Το προηγμένο μίγμα υλικών και οι διάτρητοι εσωτερικοί σωλήνες χαρίζουν στο πίσω τμήμα έναν αέρα αποκλειστικότητας.Η ανάρτηση M Performance που διατίθεται ως retrofit στοιχείο για τη νέα BMW M2 χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και δυναμική στις στροφές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top