Ducati Streetfighter V4 2023 και Streetfighter V4 SP2: Πότε έρχονται 

Για τους «ανήσυχους» οδηγούς

Ducati Streetfighter V4 2023 Ducati Streetfighter V4 SP2 άφιξη Ελλάδα

Η σχεδίαση της νέας Streetfighter V4 είναι επιθετική και ταυτόχρονα μίνιμαλ, με το μπροστινό full-LED προβολέα και τα DRL σε σχήμα V, να παραπέμπουν στην Panigale V4. Το ρεζερβουάρ έχει το ίδιο σχήμα με της Panigale V4 2022, προσφέροντας βέλτιστη στήριξη στον αναβάτη κατά το φρενάρισμα και στις στροφές. Ο Desmosedici Stradale των 1.103 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 208 ίππους στις 13.000 σ.α.λ. και 123 Nm στο  πρότυπο Euro-5, έχει νέα χαρτογράφηση ώστε να ταιριάζει με τη μεγαλύτερη διάμετρο της εξόδου του σιλανσιέ για την μείωση της υποπίεσης στην εξαγωγή. Επιπλέον, στη δεξιά πλευρά υπάρχει το κάλυμμα συμπλέκτη της Panigale V4, το οποίο επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση του ξηρού συμπλέκτη και την προστασία του.

Η νέα Streetfighter ασπάζεται τις λειτουργίες Power Modes που έχουν ήδη εξελιχθεί στις Ducati Panigale V4 και V4 S, με βαθμονόμηση ειδικά για τον κινητήρα Desmosedici Stradale στις προδιαγραφές Streetfighter.Υπάρχουν τέσσερις επιλογές λειτουργιών Power Modes του κινητήρα: οι Full, High, Medium, Low. Οι Full και Low έχουν υιοθετηθεί πρόσφατα, ενώ οι High και Medium έχουν αναθεωρηθεί στη χαρτογράφησή τους. Η νέα Streetfighter V4 εισάγει την ολοκαίνουργια λειτουργία Wet Riding για να κάνει την οδήγηση ακόμα πιο ασφαλή σε επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης. Ο βασικός εξοπλισμός στην έκδοση S, εφοδιάζεται με μπαταρία ιόντων λιθίου που είναι κατά 1,7 κιλά ελαφρύτερη από την προηγούμενη και εξοπλίζει και την SP.

Το ταμπλό της νέας Streetfighter V4 ακολουθεί την εξέλιξη της Panigale V4. Τα γραφικά έχουν αναβαθμιστεί σε όλες τις επιλογές για να κάνουν τις πληροφορίες πιο απλές και ευδιάκριτες για ευκολότερη διαμόρφωση της παραμετροποίησης. Η νέα Streetfighter V4 έχει αναβαθμιστεί και χάρη στο νέο λογισμικό Engine Brake Control (EBC) EVO 2 που εγγυάται καλύτερη σταθερότητα και κατευθυντικότητα στα φρεναρίσματα κατά την είσοδο στις στροφές προσφέροντας μεγαλύτερη ακρίβεια κινήσεων και καλύτερο έλεγχο στον αναβάτη. 


Για ακόμη υψηλότερη απόδοση από όση προσφέρει η νέα Streetfighter V4 η Ducati παρουσιάζει την κορυφαία Streetfighter V4 SP2 σε περιορισμένη αριθμημένη έκδοση. Μια μοτοσυκλέτα που είναι έτοιμη να βγει στην πίστα, χάρη στον αποκλειστικό τεχνολογικό εξοπλισμό στο πρότυπο της «Fight Formula» με τις προδιαγραφές «SP».

Οι Streetfighter V4 και V4 S θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2023, ενώ η έκδοση V4 SP2 θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο του 2023, μόνο κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Η χρωματική γκάμα αποτελείται από το Ducati Red και το νέο χρώμα «Grey/Nero», το οποίο θα να είναι διαθέσιμο μόνο για την έκδοση «S».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top