Αποκάλυψη: Τα νέα Opel Astra GSe και Astra Sports Tourer GSe

Με εντυπωσιακές επιδόσεις και εμφάνιση που«φυσάει»

Opel Astra GSe Opel Astra Sports Tourer GSe παρουσίαση

Μετά την ανακοίνωση ότι η Opel θα αναβιώσει το GSe ως ένα νέο sub-brand για τα δυναμικά, ηλεκτροκίνητα μοντέλα της, η μάρκα με σήμα τον κεραυνό δημοσίευσε σήμερα περαιτέρω πληροφορίες και φωτογραφίες των πρώτων της νέων μοντέλων GSe – το νέο Opel Astra GSe και το νέο Opel Astra Sports Tourer GSe.

Τα στιλιστικά στοιχεία υπογραφής του GSe προσδίδουν ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση. Εξωτερικά, η σχεδίαση των ζαντών αλουμινίου 18” (εμπνευσμένη από το περίφημο, αμιγώς ηλεκτρικό Manta GSe concept), ο ειδικός εμπρός προφυλακτήρας, καθώς και το έμβλημα GSe στην πόρτα του χώρου αποσκευών, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για τον δυναμικό χαρακτήρα του GSe.

Στο εσωτερικό, οι σπορ φιλοδοξίες υπογραμμίζονται από τα εμπρός σπορ καθίσματα με επένδυση Alcantara. Πέραν του ότι είναι μοναδικά στο GSe, ενισχύουν περαιτέρω τη μακροχρόνια φήμη της Opel στα εργονομικά καθίσματα - κυρίως στην compact κατηγορία του Astra – χάρη στην πιστοποίηση AGR.

Με εντυπωσιακή ισχύ /225 hp και μέγιστη ροπή 360 Nm (προκαταρκτικές τιμές WLTP κατανάλωση καυσίμου μικτού κύκλου: 1,2-1,1 l/100 km, εκπομπές CO2 26-25 g/km) τα νέα Astra GSe και Astra Sports Tourer GSe θα συναγωνιστούν τα καλύτερα αντίστοιχα στην εκκίνηση από στάση, την επιτάχυνση και την τελική ταχύτητα.

Ο Γερμανός κατασκευαστής έχει πετύχει χαρακτηριστικά χειρισμού υψηλών επιδόσεων εξοπλίζοντας τα νέα μοντέλα Opel Astra GSe με ένα αποκλειστικό πλαίσιο, χαμηλωμένο κατά 10 mm. Συγκριτικά με τον άμεσο ανταγωνισμό, τα νέα μοντέλα θα προσφέρουν καλύτερη ευστάθεια στο στρίψιμο, στο φρενάρισμα και – όπως όλα τα Opel – στην οδήγηση με υψηλές ταχύτητες στην Autobahn.

Η σπορ ρύθμιση του συστήματος διεύθυνσης έχει γίνει αποκλειστικά για τα GSe, ενώ τα μοναδικά ελατήρια και τα αμορτισέρ λαδιού της εμπρός και πίσω ανάρτησης είναι ειδικά ρυθμισμένα όχι μόνο για δυναμική οδήγηση, αλλά και για άνεση.

Η ονομασία “GSe” της Opel ήταν κατά παράδοση μία συντομογραφία του “Grand Sport Einspritzung” (Grand Sport Injection), όπως στο Opel Commodore GS/E και το Opel Monza GSE. Το GSe είναι τώρα το κορυφαίο, σπορ sub-brand της Opel, που αντιπροσωπεύει το “Grand Sport electric”. Συνδυάζοντας τις “fun-to-drive” αξίες με την κινητικότητα μηδενικών ρύπων, τα μοντέλα Opel GSe θα επαναπροσδιορίσουν την έννοια των επιδόσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top