BMW: Έβγαλε ξεχωριστό περιοδικό

Πότε κυκλοφορεί και που μπορείτε να το βρείτε

BMW περιοδικό

Η BMW κυκλοφορεί τώρα το FREUDE.FOREVER στη διεθνή αγορά, ένα περιοδικό που ενσαρκώνει και μεταφέρει την αισθητηριακή εμπειρία, τη νοοτροπία και τη βιωσιμότητα – απτικά, οπτικά αλλά και σε επίπεδο περιεχομένου. Με αυτόν τον τρόπο, η BMW επιδιώκει να προσεγγίσει μία κατηγορία πελατών που, αντισυμβατικά σκεπτόμενοι, ενδιαφέρονται να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα του μέλλοντος εδώ και τώρα.

Σημείο εστίασης είναι οι αλματώδεις καινοτομίες – εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν προοπτικές τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο που έχουν τη δυναμική να αλλάξουν μια κοινωνία. Η τεχνολογία πρέπει να είναι βοηθός και συνεργάτης: σε κάθε τεύχος του περιοδικού, παρουσιάζεται ένα θέμα σε συνάρτηση με τις επτά αισθήσεις, και είναι εξαιρετικά σχετικό και προσανατολισμένο στους αναγνώστες.

Κάθε τεύχος, που θα κυκλοφορεί ανά τακτά διαστήματα σηματοδοτώντας συγκεκριμένες περιστάσεις ή γεγονότα, θα επικεντρώνεται σε ένα μόνο θέμα, με το πρώτο να διερευνά τη σύνδεση μεταξύ σύγχρονης πολυτέλειας και αδιάλειπτης βιωσιμότητας. Το υψηλής αισθητικής συλλεκτικό περιοδικό 140 σελίδων είναι διαθέσιμο από τις 21 Σεπτεμβρίου σε πρακτορεία εφημερίδων, αεροδρόμια, επιλεγμένα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και διαδικτυακά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top