SKODA ENYAQ COUPE iV: Για μεγάλες συγκινήσεις 

Και δώρο ένα ηλεκτρικό ποδήλατο και 7 χρόνια δωρεάν service 

SKODA ENYAQ COUPE iV παρουσίαση

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του ENYAQ iV, η ŠKODA προσθέτει τώρα στη γκάμα της το κομψό ENYAQ COUPÉ iV καθώς και την σπορ έκδοση RS προσφέροντας μια επιλογή ηλεκτρικού αυτοκινήτου που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.Δεδομένου ότι η τεχνολογία και η βασική γλώσσα σχεδιασμού βασίζονται στο ENYAQ iV, η κύρια καινοτομία με το ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV είναι το σχήμα του αμαξώματος. Η γραμμή οροφής σε στυλ κουπέ που κατεβαίνει από την κολόνα Β δίνει στο νέο αυτοκίνητο μια ακόμα πιο συγκινητική εμφάνιση.

Αυτό το στυλ τονίζεται από τον σπορ μπροστινό προφυλακτήρα και τη νέα σχεδίαση των πλαϊνών μαρσπιέ βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, που τονίζει ακόμη περισσότερο το μήκος του αυτοκινήτου. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όλων των εκδόσεων του ENYAQ COUPÉ iV είναι η πανοραμική γυάλινη οροφή, η οποία εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή από το παρμπρίζ μέχρι το πίσω παράθυρο και έχει έντονη μαύρη απόχρωση. Η δυναμική σχεδίαση και η συναισθηματική εμφάνιση ενισχύονται από τροχούς με ζάντες 

Η έκδοση Εnyaq κουπέ RS iV είναι το πρώτο αμιγώς τετρακίνητο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της σπορ σειράς RS της μάρκας, το οποίο φέρει την μεγαλύτερη μπαταρία των 82 kWh και δύο ηλεκτροκινητήρες. Σε ισχύ αυτό σημαίνει 220 kW (299 PS), μέγιστη ροπή 460 Nm, 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα. Στο εσωτερικό παρούσα και εδώ η φιλοσοφία Design Selections, η οποία εκφράζεται σε πολυάριθμες λεπτομέρειες, αποκλειστικές και χαρακτηριστικές της έκδοσης RS.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η μικροκινητικότητα γίνεται ολοένα και πιο σημαντική, ειδικά στις αστικές περιοχές, η Kosmocar προσφέρει, μαζί  με την αγορά ενός ENYAQ COUPÉ iV σε όλες τις εκδόσεις, ένα μοναδικό αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο (folding e-bike) το οποίο χωράει στο ευρύχωρο πορτ-μπαγκάζ του μοντέλου. Με την πρωτοβουλία αυτή η Kosmocar προσφέρει αδιάλειπτη εμπειρία μετακίνησης καθώς κι ένα έξυπνο και φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς, ειδικά σχεδιασμένο για πόλεις, αναδεικνύοντας την ευαισθητοποίηση της ŠKODA σε ένα κοινό με αυξανόμενες περιβαλλοντικές ανησυχίες. service.


Επίσης, η Kosmocar προσφέρει επτά (7) χρόνια service, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, για κάθε νέα παραγγελία ŠKODA ENYAQ iV, συμπεριλαμβανομένης και της σπορ έκδοσης RS. Η παροχή αυτή αφορά σε όλους τους πελάτες ανεξαρτήτως καναλιού πώλησης, με μόνη εξαίρεση την κατηγορία των επαγγελματιών οδηγών ταξί.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top