MINI Concept Aceman με Pokémon Mode

Για τους παιχνιδιάρες

MINI Concept Aceman Pokémon Mode

Η MINI θα είναι ο κύριος χορηγός στη φετινή έκθεση gamescom στην Κολωνία. Έως τις 28 Αυγούστου 2022, οι λάτρεις του gaming από ολόκληρο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν σε έναν εκθεσιακό χώρο 218.000 τετραγωνικών μέτρων. Η MINI είναι ο κύριος χορηγός του εμπορικού τμήματος της gamescom "powered by MINI", καθώς και ο επίσημος εταίρος κινητικότητας της gamescom 2022. Με αυτή τη δέσμευσή της, η ΜΙΝΙ είναι ο πρώτος χορηγός από το χώρο του αυτοκινήτου στη μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, τηρώντας έτσι την υπόσχεσή της να εμπλουτίζει τις ζωές των φίλων της μάρκας με χαρά και ποικιλία.


Οι επισκέπτες του εμπορικού τομέα της gamescom στο οποίο χορηγός είναι η MINI, θα κάνουν τη γνωριμία τους με το MINI Concept Aceman που διαθέτει ένα πρόσθετο αποκλειστικό mode. Κατά τη διάρκεια της gamescom, ο Pikachu, ο εμβληματικός χαρακτήρας του Pokémon, καταλαμβάνει την οθόνη OLED ως κεντρικό θέμα κατά τη λειτουργία του διακόπτη Experience Mode. Μέσω προηγμένης τεχνολογίας προβολής, το animation εκτείνεται επίσης σε όλο το ταμπλό, στις εμπρός πόρτες και στο τελείωμα της προστατευτικής ποδιάς.

Στο κινούμενο loop, το Poké Ball εμφανίζεται πρώτα στην οθόνη OLED, μετακινείται, και μετά ανοίγει σε μία μπλε λάμψη που κινείται εντυπωσιακά από την οθόνη OLED μέσω του ταμπλό και της μπάρας φωτός των θυρών, καθώς και του τελειώματος της προστατευτικής ποδιάς στο εσωτερικό του οχήματος. Σε ένα άλλο loop, ο Pikachu εμφανίζεται στην οθόνη κατά την εκκίνηση. Το διάσημο ηλεκτρικό Pokémon εξαπολύει μια λαμπερή κίτρινη αστραπιαία επίθεση που διαπερνά το αυτοκίνητο μέσω των θυρών και του τελειώματος της προστατευτικής ποδιάς. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top