Kia EV6 GT: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο γρήγορο είναι

Με δυο ηλεκτροκινητήρες και 585 ίππους

Kia EV6 GT αυτονομία επιδόσεις

Το Kia EV6 GT προσφέρει συναρπαστικές επιδόσεις, premium δυνατότητες μεγάλων ταξιδιών που συνδυάζουν εξαιρετικούς χώρους με κορυφαία άνεση, τεχνολογία εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης και εντυπωσιακή αυτονομία για άνετα ταξίδια.

Ένας ηλεκτροκινητήρας ισχύος 160 kW (218 PS) που είναι τοποθετημένος μπροστά λειτουργεί σε συνδυασμό με έναν δεύτερο ισχύος 270 kW (367 PS) που είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος για να παρέχει συνδυασμένη ισχύ 430 kW (585 PS) και 740 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς εξασφαλίζοντας βέλτιστα δυναμικά χαρακτηριστικά ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.


Η ισχύς και η πρόσφυση που παρέχει το σύστημα μετάδοσης του EV6 GT εξασφαλίζει ακαριαία αλλά και προοδευτική απόδοση. Το GT μπορεί να επιταχύνει για τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα και μπορεί να φτάσει την τελική ταχύτητα των 260 χλμ./ώρα. Ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (e-LSD) διασφαλίζει κορυφαίο κράτημα και σταθερότητα στις στροφές, κατανέμοντας αυτόματα τη ροπή στους τροχούς με τη μεγαλύτερη πρόσφυση. Ένα σύστημα πέδησης υψηλής απόκρισης ενισχύει την αίσθηση αυτοπεποίθησης και ασφάλειας πίσω από το τιμόνι. Τα αεριζόμενα δισκόφρενα εμπρός (380 χλστ.) και πίσω (360 χλστ.) παρέχουν εξαιρετική απόδοση πέδησης, ενώ η γραμμική αίσθηση του πεντάλ προσθέτει περαιτέρω σιγουριά.


Η μεγάλη μπαταρία 77,4 kWh του EV6 GT και οι δυνατότητες γρήγορης φόρτισης 800 V προσφέρουν μία ιδιαίτερα υψηλή αυτονομία 424 χιλιομέτρων και  δυνατότητα φόρτισης από 10-80% σε μόλις 18 λεπτά. Ο συνδυασμός των σπορ επιδόσεων του αυτοκινήτου, της μεγάλης αυτονομίας και της εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης αναδεικνύουν το EV6 GT σε ένα πραγματικά συναρπαστικό και ικανό GT.


Το Kia EV6 GT είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελίες. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο και οι πρώτες παραδόσεις στην Ευρώπη έχουν προγραμματιστεί για το τέλος του 2022.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top