Nissan X-Trail: Αυτό είναι το νέο μοντέλο

Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Nissan X-Trail 2022 παρουσίαση

Το X-Trail τέταρτης γενιάς διατηρεί τη φιλοσοφία του «σκληροτράχηλου» από το μοντέλο πρώτης γενιάς, με ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ποιότητα. Το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER δεύτερης γενιάς και η τεχνολογία ελέγχου της ηλεκτροκίνησης σε όλους τους τροχούς e-4ORCE ανεβάζουν τον πήχη στην κατηγορία του. Ως αυθεντικό SUV που συνδυάζει παράδοση και καινοτομία, το ολοκαίνουργιο X-Trail προσφέρει ενθουσιασμό σε ένα ευρύ φάσμα μετακινήσεων, που εκτείνονται από την καθημερινή χρήση έως τις συναρπαστικές περιπέτειες στην φύση.

Η οθόνη Advanced Drive Assist Display 12,3 ιντσών έχει δύο λειτουργίες προβολής. Το σύστημα πλοήγησης NissanConnect στην κεντρική οθόνη των 12,3 ιντσών διαθέτει λειτουργία αναγνώρισης φωνής που επιτρέπει τη χρήση χρησιμοποιώντας καθημερινό λεξιλόγιο και το Amazon Alexa*3 για μεγαλύτερη ευκολία. Το μεγάλο head-up display των 10,8 ιντσών επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει πληροφορίες στο παρμπρίζ, χωρίς να παίρνει τα μάτια του από τον δρόμο.


Το ολοκαίνουργιο X-Trail διαθέτει μια μεγάλη γκάμα τεχνολογιών ασφαλείας που υποστηρίζουν την οδήγηση σε διάφορες συνθήκες.
Το Nissan Safety Assist 360 χρησιμοποιεί κάμερες, ραντάρ και σόναρ για να παρακολουθεί συνεχώς το περιβάλλον του οχήματος και μπορεί να λάβει μέτρα ασφαλείας εάν είναι απαραίτητο.

Το ολοκαίνουργιο X-Trail διαθέτει μια πλήρως επανασχεδιασμένη πλατφόρμα που μειώνει το βάρος ενώ αυξάνει την ακαμψία. Στην καμπίνα έχει επιτευχθεί ένα υψηλό επίπεδο ηχομόνωσης, χάρη στην απομόνωση του θορύβου από το δρόμο και από το σύστημα μετάδοσης κίνησης.
Το X-Trail είναι εξοπλισμένο με το σύστημα e-POWER δεύτερης γενιάς, το οποίο διαθέτει βελτιωμένη ισχύ, ομαλότητα και ησυχία. Ο βενζινοκινητήρας του συστήματος, ο πρώτος κινητήρας μεταβλητής αναλογίας συμπίεσης μαζικής παραγωγής στον κόσμο, χρησιμεύει ως γεννήτρια για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.


Ειδικά ρυθμισμένος για το σύστημα e-POWER, ο κινητήρας VC-Turbo βελτιώνει σημαντικά την απόδοση ακόμα και σε χαμηλές στροφές. Ο συνδυασμός του e-POWER και του κινητήρα VC-Turbo προσφέρει μια ισχυρή οδηγική εμπειρία και απαράμιλλη ησυχία, διατηρώντας παράλληλα υψηλή απόδοση ως προς την κατανάλωση καυσίμου.Το e-Pedal Step μειώνει την ανάγκη για πάτημα του πεντάλ του φρένου, προσφέροντας επιβράδυνση όταν σηκωθεί το πόδι από το πεντάλ γκαζιού. Η συγκεκριμένη λειτουργία παρέχει μια πιο ομαλή οδήγηση στους  δρόμους της πόλης, σε ολισθηρές επιφάνειες και σε κατηφόρες, απαλλάσσοντας τον οδηγό από το στρες.

Το 4WD X-Trail είναι εξοπλισμένο με το e-4ORCE, το οποίο ενσωματώνει τις τεχνολογίες ηλεκτρικής πρόωσης και ελέγχου 4WD της Nissan με την τεχνολογία chassis-control, για ένα τεράστιο “άλμα” στην επιτάχυνση, στις στροφές και στην πέδηση. Το e-4ORCE αυξάνει την οδηγική απόδοση και την αυτοπεποίθηση σε μια μεγάλη ποικιλία οδοστρωμάτων, παρέχοντας παράλληλα μια εξαιρετικά άνετη εμπειρία,  εν κινήσει,  για όλους τους επιβάτες.

Η γκάμα περιλαμβάνει 12 χρώματα αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων πέντε διχρωμιών και το συναρπαστικό Cardinal Red, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις βαθιές βυσσινί αποχρώσεις ενός τριαντάφυλλου. Το ολοκαίνουργιο X-Trail,  με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και με το κινητήριο σύνολο e-POWER, όπως και με το e-4ORCE, από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top