Ford Mustang Mach-E: Τώρα μπορείτε να την παραγγείλετε online

Δείτε πως γίνεται η διαδικασία αναλυτικά

Ford Mustang Mach-E παραγγελία online

H Ford Motor Ελλάς συνεχίζει να καινοτομεί και να διαμορφώνει τα πρότυπα στην αγορά, εγκαινιάζοντας ένα νέο ταξίδι online υπηρεσιών και λειτουργιών που ξεκινούν από τη δυνατότητα επιλογής και διαμόρφωσης έως και την παραγγελία της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής Mustang Mach-E. Και όλα αυτά, με απλά βήματα, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου σας.

Η νέα, απόλυτα λειτουργική διαδικτυακή πλατφόρμα online παραγγελιών και αγοράς της νέας Mustang Mach-E που μπορεί εύκολα να βρει κανείς στο www.ford.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε με ακρίβεια την έκδοση του ηλεκτρικού pony της Ford που επιθυμείτε και να τη διαμορφώσετε πλήρως, ενώ στη συνέχεια από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας να την παραγγείλετε online με μερικά ακόμα «κλικ», επιλέγοντας ταυτόχρονα και τον Έμπορο από τον οποίο επιθυμείτε να την παραλάβετε.ηση και επιλογή μέσα από το πανευρωπαϊκό απόθεμα και παράδοση κατ’ εντολή του πελάτη

Επιπρόσθετα, η Ford σας παρέχει μέσα από τη σχετική πλατφόρμα του κορυφαίου σήμερα ηλεκτρικού SUV, την ευκαιρία εφόσον το επιθυμείτε, να δείτε και να αναζητήσετε την Mustang Mach-E που θέλετε να αγοράσετε μέσα από μία λίστα που περιέχει όλο το διαθέσιμο απόθεμα οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι κορυφαίες διαδικτυακές υπηρεσίες της πλατφόρμας περιλαμβάνουν πολλές ακόμα δυνατότητες και λειτουργίες που έχουν ως πρωταρχικό τους στόχο να καταστήσουν την εμπειρία σας κορυφαία. Έτσι, πέρα από όλα τα παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε αν η νέα σας Mustang Mach-E θα παραδοθεί στο κατάστημα ενός Εμπόρου Ford, ή σε άλλο χώρο που εσείς θα υποδείξετε.

Επιλογή αξεσουάρ και οικιακού φορτιστή

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα online υπηρεσία της Ford σας παρέχει επίσης την ευκαιρία να εξοπλίσετε τη δική σας Mustang Mach-E με λίγα επιπλέον βήματα, επιλέγοντας αξεσουάρ και στοιχεία εξοπλισμού της αρεσκείας σας, όπως είναι για παράδειγμα ο κοτσαδόρος, το διαχωριστικό του χώρου φόρτωσης, το αντιολισθητικό δάπεδό του κ.α. Και φυσικά, σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε και να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα τον μονοφασικό ή τριφασικό επιτοίχιο φορτιστή (wallbox) που σας εξυπηρετεί και θα βοηθήσει στην ταχύτερη και ασφαλή φόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου.

Ανταλλάξτε το παλιό σας αυτοκίνητο με τη νέα Mustang Mach-E

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαθέσετε το παλιό σας αυτοκίνητο για ανταλλαγή, η online πλατφόρμα διαμόρφωσης και παραγγελίας της Mustang Mach-E στην Ελλάδα σας επιτρέπει με εύκολα βήματα να ενημερώσετε τον Έμπορο Fοrd. Το μόνο που έχετε να κάνετε σε αυτό το στάδιο είναι απλά να καταγράψετε μέσα από συγκεκριμένα πεδία τα στοιχεία του μεταχειρισμένου οχήματός σας ώστε ο Έμπορος Ford να προχωρήσει στην εκτίμηση της αξίας του. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα!

Προγραμματίστε την παράδοση και ενημερωθείτε για την πορεία της παραγγελίας σας

Οι υπηρεσίες της πλατφόρμας δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε ακόμη και το χρόνο παράδοσης του νέου αυτοκινήτου σας. Πιο συγκεκριμένα, όταν η νέα Mustang Mach-E φτάσει στον Έμπορο Ford, θα λάβετε μία σχετική ειδοποίηση και στη συνέχεια μπορείτε να προγραμματίσετε εσείς τον χρόνο που σας βολεύει να πραγματοποιηθεί η παράδοσή της χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του λογαριασμού Ford.

Επίσης, από τη στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία σας μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες όσο και χρήσιμες πληροφορίες για την πορεία της μέσα από ηλεκτρονική αλληλογραφία. Οι ειδοποιήσεις που μπορούν να ληφθούν αφορούν μεταξύ άλλων τόσο το στάδιο παραγωγής του αυτοκινήτου σας, αλλά και την παρακολούθηση της πορείας του μέχρι την άφιξη του στην Ελλάδα.

Πληρωμή τοις μετρητοίς ή επιλογή χρηματοδοτικού προγράμματος

Μπορείτε να επιλέξετε να εξοφλήσετε τη νέα σας Mustang Mach-E είτε τοις μετρητοίς είτε μέσω χρηματοδότησης. Και στις δύο περιπτώσεις ο Επίσημος Έμπορος που έχετε επιλέξει να σας εξυπηρετήσει θα σας ενημερώσει αναλυτικά για τα επόμενα βήματα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αγορά με χρηματοδότηση, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance που σας προσφέρουν μοναδικά προνόμια και χαρακτηριστικά ή άλλο τρόπο χρηματοδότησης της επιλογής σας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top