Η BMW και το Κέντρο Αριστείας   

Τι γίνεται με την παραγωγή μπαταριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων 

BMW Κέντρο Αριστείας μπαταρίες ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το BMW Group θα ανοίξει το Κέντρο Αριστείας του για την Παραγωγή Κυψελών Μπαταριών (CCMC) φέτος το φθινόπωρο. Με τη διαδικασία έγκρισης ελέγχου περιβαλλοντικών επιπτώσεων να έχει ολοκληρωθεί, πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την έναρξη της κατασκευής κυψελών μπαταριών ιόντων λιθίου. Στο Κέντρο Αριστείας του Parsdorf, έξω από το Μόναχο, θα εφαρμοστούν στάνταρ προδιαγραφές με τις υπάρχουσες της σειριακής παραγωγής.

Σε μία περιοχή που εκτείνεται σε περίπου 15.000 τετραγωνικά μέτρα, το BMW Group θα επιδείξει τη βιομηχανική σκοπιμότητα των μελλοντικών γενεών κυψελών μπαταριών υψηλής απόδοσης. Η πιλοτική γραμμή στο κέντρο αριστείας θα καταστήσει εφικτή την ανάλυση και την πλήρη κατανόηση των διαδικασιών δημιουργίας αξίας των κυψελών.

Αυτό θα επιτρέψει σε μελλοντικούς προμηθευτές να κατασκευάζουν κυψέλες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του BMW Group και ως εκ τούτου να βελτιστοποιήσουν περαιτέρω την παραγωγή κυψελών μπαταριών σε επίπεδο ποιότητας, απόδοσης και κόστους. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή αποκλείει την επιλογή για δημιουργία της δικής της παραγωγής κυψελών μπαταριών μεγάλης κλίμακας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top