BMW iX: Μια πραγματική ζωγραφιά

Η εντυπωσιακή σχεδιαστική προσέγγιση

BMW iX Urban Klinkon

Στην 50ή επέτειο της εμπλοκής του BMW Group στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, η BMW Σλοβενίας προσέφερε σε νεαρούς καλλιτέχνες την ευκαιρία να μεταμορφώσουν, με εργαλείο την τέχνη, το εξωτερικό της τεχνολογικά προηγμένης και βιώσιμης BMW iX. Η καλύτερη ερμηνεία της σύνδεσης μεταξύ βιωσιμότητας, τέχνης και κινητικότητας, έφερε τη δημιουργική υπογραφή του Urban Klinkon, ενός μεταπτυχιακού φοιτητή της Ακαδημίας Καλών Τεχνών & Σχεδίασης.

Την καλύτερη πρόταση για το εξωτερικό του οχήματος υπέβαλε ο Urban Klinkon, ένας μεταπτυχιακός φοιτητής της Ακαδημίας Καλών Τεχνών και Σχεδίασης της Λιουμπλιάνα, με το έργο Sketch. Ο νεαρός καλλιτέχνης ακολούθησε μία πολύ φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση. Συνδύασε το αρχικό και το δικό του δημιουργικό σχέδιο με τα πρωτεύοντα χρώματα του φάσματος των υλικών, με τη βοήθεια βασικών καλλιτεχνικών στοιχείων, διαμορφώνοντας μία εικαστικά ενδιαφέρουσα και ελκυστική τελική εμφάνιση του οχήματος.

Τα αποκαλυπτήρια της BMW iX, που αποτυπώνει την εικαστική ματιά του νεαρού καλλιτέχνη, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης στη γκαλερί Cukrarna.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top