VW- SEAT: Η απίστευτη επένδυση και οι νέες θέσεις εργασίας

Ποια ηλεκτρικά μοντέλα έρχονται

VW Seat επένδυση Ισπανία θέσεις εργασίας ηλεκτρικά μοντέλα

Η SEAT S.A. και ο όμιλος Volkswagen ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να διαθέσουν περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια ευρώ για να εξηλεκτρίσουν την Ισπανία ως μέρος της δέσμευσής τους για τη χώρα καθώς και την εκεί ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων.

Αυτό θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη βιομηχανική επένδυση στην ισπανική ιστορία. Το έργο Future: Fast Forward θα περιλαμβάνει ένα νέο εργοστάσιο μπαταριών στο Sagunto της Βαλένθια. Όλα τα σχέδια και οι επενδύσεις υπόκεινται στην τελική έγκριση της υποβολής στο πρόγραμμα Φυσικά αυτή η επένδυση θα ανοίξει και νέες θέσεις εργασίας.   

Το νέο SUV είναι ένα από τα τέσσερα νέα μοντέλα που θα ενταχθούν σύντομα στην γκάμα της CUPRA. Το 2024, το CUPRA Tavascan και το νέο SUV θα βγουν στην αγορά, θα ακολουθήσει το αστικό ηλεκτρικό όχημα το 2025, ενώ αναμένεται ακόμη ένα μοντέλο. Το 2022, η CUPRA σχεδιάζει να διπλασιάσει τις πωλήσεις της, να διπλασιάσει το δίκτυο πωλήσεών της και να διπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της στα 5 δισεκατομμύρια ευρώ – καθώς και να διπλασιάσει τον αριθμό των CUPRA Masters και CUPRA City Garages σε όλο τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top