HONDA CIVIC e:HEV: Αυτό είναι το νέο μοντέλο

Πότε έρχεται 

HONDA CIVIC e:HEV ασφάλεια συστήματα άφιξη Ελλάδα

Το νέο HONDA CIVIC e:HEV διαθέτει μονάδα κίνησης e:HEV της Honda η οποία αποτελείται από ένα πρόσφατα εξελιγμένο, 2λιτρο κινητήρα άμεσου ψεκασμού που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, νέα Power Control Unit και Intelligent Power Unit.Η μέγιστη ισχύ της είναι 135 kW και έχει ροπή 315Nm.  Στόχος εκπομπών CO2 κάτω από 110 γραμμάρια το χιλιόμετρο σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.


Το νέο Civic διαθέτει επίσης την εκτεταμένη σουίτα προηγμένων χαρακτηριστικών ασφάλειας και βοηθημάτων οδηγού Honda SENSING. Μία νέα, εμπρός ευρυγώνια κάμερα 100-μοιρών και η αναβαθμισμένη τεχνολογία αναγνώρισης βελτιώνουν την ικανότητα του Civic να εντοπίζει πεζούς, διαγραμμίσεις του δρόμου, όρια των δρόμων, και άλλα οχήματα όπως μοτοσυκλέτες και ποδήλατα.

Για πρώτη φορά, το νέο Civic εφοδιάζεται με αισθητήρες sonar – τέσσερις μπροστά και τέσσερις πίσω. Πλέον του βελτιωμένου Collision Mitigation Braking System, του Lane Keep Assist και της τεχνολογίας i-ACC, τα συστήματα Low Speed Braking Control, Blind Spot Information, Cross Traffic Monitor και Traffic Jam Assist είναι οι νέες προσθήκες στην ολοκληρωμένη προσφορά συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας του Civic.


Εκτός από τη νέα τεχνολογία ενεργητικής ασφάλειας, νέα δομικά στοιχεία έχουν επίσης ενσωματωθεί ώστε να επιτυγχάνεται συμμόρφωση με τα αυστηρά πρότυπα ασφάλειας του Euro NCAP. Μεταξύ αυτών είναι: πρόσθετες δοκοί στις πόρτες που βελτιώνουν την προστασία σε πλευρικές συγκρούσεις, ελάσματα ασφαλείας στον εμπρός προφυλακτήρα που απορροφούν την ενέργεια σύγκρουσης για το περιορισμό των τραυματισμών των γονάτων και των κάτω άκρων,

Συνολικά υπάρχουν 11 αερόσακοι, μεταξύ των οποίων πλευρικοί για τα πίσω καθίσματα, αερόσακοι γονάτων για τα εμπρός καθίσματα για τον περιορισμό των τραυματισμών σε μία εμπρόσθια σύγκρουση και ένας εμπρός κεντρικός αερόσακος για το κάθισμα του οδηγού που εμποδίζει τον οδηγό να πέσει πάνω στο συνοδηγό σε μία πλευρική σύγκρουση.

Το νέο HONDA CIVIC e:HEV θα είνα ιδιαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη από το φθινόπωρο 2022.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top