Bentley Continental GT V8: Τρία στα... τρία

Τρία ξεχωριστά βραβεία σε τρεις διαφορετικές χώρες 

Bentley Continental GT V8 βραβεία

Η “Robb Report” των Η.Π.Α. απένειμε στην Continental GT τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2022», με το μοντέλο να κατακτά το βραβείο για τρίτη φορά από την εισαγωγή του στη χώρα, το 2004. Τα 178 μέλη της κριτικής επιτροπής, συντάκτες και αναγνώστες της Robb Report, αξιολόγησαν τα υποψήφια αυτοκίνητα σε πέντε κατηγορίες - εμφάνιση, απόδοση, πολυτέλεια και άνεση, χρηστικότητα και ειδικά κριτήρια σε περίπτωση ισοψηφίας, όπως το “wow-factor” και η συλλεκτική αξία.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με μία διήμερη δοκιμή, στη Νάπα της Καλιφόρνια και στη Μπόκα Ράτον της Φλόριντα, στο τέλος της οποίας η Bentley Continental GT Speed έφτασε στην κορυφή ανάμεσα σε δέκα συνυποψήφια μοντέλα, κερδίζοντας τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2022. Εκτός των άλλων χαρακτηριστικών στοιχείων της Bentley, η τετρακίνηση της Continental GT και η οδηγική απόλαυση που προσφέρει, ήταν δύο χαρακτηριστικά που εντυπωσίασαν τους κριτές. 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Continental GT V8 εγκωμιάστηκε από το περιοδικό “WhatCar?” και αναδείχθηκε το «Καλύτερο High-End Coupé» στα βραβεία του περιοδικού για το αυτοκίνητο της χρονιάς.

Στη Γερμανία, η Continental GT κέρδισε την πολυτελή κατηγορία στα βραβεία “Best Cars” του περιοδικού “Auto Motor und Sport”. Πάνω από 100.000 αναγνώστες ψήφισαν σε 12 διαφορετικές κατηγορίες επιλέγοντας από συνολικά 386 μοντέλα, για να αναδείξουν τον τελικό νικητή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top